Ювелірний бренд SOVA відкриває два нових магазини

Ювелірний бренд SOVA відкриває два нових магазини

06.02.2017 10:56
  393
rau

Торгові точки SOVA розмістилися у столичних ТРЦ Lavina Mall і ТЦ Городок.

Про це RAU повідомила прес-служба ювелірного бренду. 3 лютого відбулося урочисте відкриття в ТРЦ Lavina Mall. Площа магазина склала 26,51 кв. м, розташований він на першому поверсі біля фонтану. Також 10 лютого відкриється магазин в ТЦ Городок, площею 51 кв. м. Розташований бутік на першому поверсі в ювелірній зоні. В асортименті магазинів представлені флагманські колекції бренду SOVA, новинки, які вийшли на початку лютого і капсульні колекції, які були створені спільно з українським брендом одягу Lake.

Як повідомлялося раніше, у стратегії розвитку ювелірного дому SOVA до кінця 2017 року планується глобальне розширення мережі та поступовий відхід від форматів корнерів і островів в торгових центрах. Власник бренду Олександр Сова, коментуючи плани розвитку компанії підкреслив, що відкриття нових магазинів планується не тільки в Києві, але і за його межами.

«Команда перебуває в постійному пошуку оптимальних точок продажів, які будуть максимально зручними для нашого клієнта. Звичайно, ми відчуваємо специфіку і відмінність цільової аудиторії не лише в різних містах України, але і в різних районах Києва, тому для нас вкрай важливо з’являтися на нових локаціях. Основна особливість – те, що ми більше не розглядаємо острова і корнери для оренди. У планах бренду створювати повноцінну бутікову мережа, в якій клієнт максимально відчує наші сервісні переваги, дизайн магазину і асортиментний ряд».

Довідка. SOVA jewelry house – це ювелірний бренд, представлений 13 точками продажу в Києві, в Дніпрі, у Харкові, в Одесі, у Львові та Миколаєві.

https://rau.ua/persona/sova-aleksandr-sova-trendsetterami/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку