Міжнародний ритейлер Metro AG оптимізує структуру Ради директорів
Metro AG провела важливі зміни у складі правління, які націлені на підвищення операційної ефективності та збільшення...
113
Як правильно працювати з сирами, як продавати більше та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку — ці питання хвилюють багатьох, хто повʼязаний із продажем сиру. Саме тому ProCheese Академія в партнерстві з німецьким виробником сиру Bergader оголошують набір на безкоштовний курс для сирних професіоналів, — повідомляє спільнота поціновувачів сиру ProCheese від Ardis Group.
Спільна освітня програма створена для підтримки та розвитку української сирної галузі. Учасники, які успішно складуть тестування після завершення навчання отримають сертифікати.
Формат: онлайн
Старт: 21 лютого
Програма вебінарів та безкоштовна реєстрація за посиланням: https://procheese.ua/events/vebinary-z-bergader/