У Вишневому оновили найстаріший магазин Fozzy Group – гіпермаркет Fozzy (фотоогляд)

У Вишневому оновили найстаріший магазин Fozzy Group – гіпермаркет Fozzy (фотоогляд)

03.12.2022 09:00
  2303
Микола Маранчак

Перший Fozzy Cash & Carry в Україні почав роботу у 1997 році у Вишневому. Як виглядає оптово-роздрібний гіпермаркет після ребрендингу.

Гіпермаркет Fozzy знаходиться у Вишневому Київської області за адресою Промислова, 5. Саме він 25 років тому став найперший торговим об’єктом тоді ще майбутньої Fozzy Group, у власності якої мережі Сільпо, Le Silpo, Фора, Thrash! Траш!, Favore, Біла ромашка і rіngoo, а також дев’ять гіпермаркетів Fozzy, що працюють в форматі cash and carry. Загалом – майже 700 торгових точок. На початку листопада “вишневий” Fozzy представили після ребрендингу.

В гіпермаркеті площею близько 10 000 кв. м представлено понад 50 000 товарів продовольчого і непродовольчого напрямів. Серед них овочі та фрукти, свіжа випічка, молочна та заморожена продукція, кулінарія, морепродукти, а також панчішно-шкарпеткові вироби, автотовари, одяг та багато іншого. Усі товари можна придбати за оптовими цінами за умови наявності мобільного додатку Fozzy. Оптові ціни доступні при покупці від двох одиниць товару.

 

Крім того, покупцям пропонують придбати готові страви, товари власного імпорту та власних торгових марок. Відвідувачі Fozzy можуть придбати для себе випічку, м’ясо та рибу власного копчення, солодощі власної кондитерської та інше.

Наразі гіпермаркет працює без перебоїв через відключення електроенергії – Fozzy у Вишневому обладнаний генераторами. Тут можна розраховуватися карткою, зняти готівку та скористатися Wi-Fi “GiperFOZZY”. На касі пропонують зняти до 6000 грн в одному чеку з будь-якого картки усіх банків України, платіжної системи Mastercard. Послуга доступна з 27 лютого 2022 року.

Покупців обслуговує 22 звичайні каси, тютюнова лавка та 4 оптові каси. Також в гіпермаркеті є оптивий відділ обслуговування клієнтів. Графік роботи Fozzy у Вишневому з 8:00 до 21:30.

Біля входу в гіпермаркет Fozzy обладнані автопарковка та місце для паркування велосипедів. Також по місту щогодини курсує безкоштовний автобус рітейлера. У будні дні він відправляється з кінцевої на вул. Машинобудівників через поліклініку, РАГС, залізнодорожній вокзал і ТЦ Папірус з 11 до 20 години, у вихідні – до 19 години.

Якщо в споживачів не вистачає часу на походи за продуктами, для них працює сервіс доставки fozzyshop.ua. Рітейлер збирає та доставляє усе необхідне кур’єром або поштовими службами в будь-яку точку міста.

Гіпермаркети Fozzy також працюють у таких містах України, як Київ, Харків, Кременчук, Одеса, Рівне, Дніпро.

Читайте також

Анатомія Fozzy: що входить до складу бізнес-групи власників Сільпо, Фора та інших торгових мереж


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Chief Brand Officer мережі Родинна Ковбаска розповів, чому вирішили змінити програму лояльності та поділився, які мають...
time icon  
  177
Усі новини ринку