За ініціативи Comfy українці разом з бізнесом закрили збір на 15 БПЛА «Валькірія»

За ініціативи Comfy українці разом з бізнесом закрили збір на 15 БПЛА «Валькірія»

17.10.2022 02:49
  950
rau

Команда Comfy разом з благодійним фондом Сергія Притули закрили збір на 15 українських безпілотників “Валькірія”. Збір відбувся завдяки активній підтримці клієнтів COMFY та 17 компаній різних сегментів.

Рітейлер Comfy оголосив масштабний збір на “Валькірії” до власного дня народження й запросив клієнтів та партнерів привітати компанію донейтом на фонд Сергія Притули. Амбітної мети збору в 11 мільйонів гривень для придбання зграї “Валькірій” вдалося досягти завдяки залученню на різних етапах клієнтів рітейлера, лідерів суспільної думки та бізнес-структур.

До збору з боку бізнесу долучилися 17 українських компаній: CHOICE, Work.ua, А-банк, ПУМБ, Львівські круасани, Акварель, EnglishDom, Volpis, Mercurian, студентська рада Київської Політехніки, Artline, Magecom, креативники з агенцій Banda та Yes We Do!, а також компанії MZ Hub та Comparus.ua. За внесок від 100 000 гривень фонд гарантував розміщення лого компанії на крилі безпілотника.

Окрім прямих внесків на рахунок фонду Сергія Притули А-банк та Львівські круасани організували збори коштів серед співробітників. А пончечна PONCHYK BOY додала до свого меню спеціальний пончик «Валькірій» та віддала 50% від його продажів на збір.

До кампанії з просування збору долучилися відомі блогери, такі як Ірина Путівленко, Євген Клопотенко, Олена Мандзюк, Наталі Литвин, Олексій Дурнєв,  Даша Астаф’єва, а також Telegram-канал «Лачен пише».

“Валькірія” — це безпілотник українського виробництва, який довів свою ефективніть на передовій. Ця пташка оснащена 4К-камерою і тепловізором та активно використовується військовими для розвідки та коригування вогню.

Читайте також –

Марія Назаренко, Comfy: Комунікації рітейлу під час війни – коли вже можна гучно кричати про продажі


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку