Неонова крига: у ТРЦ Cosmo Multimall відкрили льодову арену Fifty Ice (+фото)

Неонова крига: у ТРЦ Cosmo Multimall відкрили льодову арену Fifty Ice (+фото)

20.09.2022 02:10
  2244
Микола Маранчак

З 16 вересня у київському ТРЦ Cosmo Multimall відновила роботу льодова арена. Каток відрізняє неонове світлодіодне підсвічування на стінах і стелі, та вморожені світлодіоди під льодом, що дає ефект катання в неоновому сяйві.

Як повідомила RAU прес-служба торгово-розважального центру, площа льодової арени складає 2000 кв. м. Вперше вона відкрилася 31 грудня 2019 року – одразу після ребрендингу Comso Multimall. Окрім неону, що робить Fifty Ice унікальним катком не лише в Україні, але й в світі, арена оснащена унікальним лазерним обладнанням, яке дозволяє створювати оригінальне лазер-шоу вечорами. Після 24 лютого ковзанка була закрита.

“Багато людей та спортсменів постійно писали нам у соцмережах з проханням відкрити ковзанку. Писали й гості столиці, які чули про нашу льодову арену, але не бували ще ніколи. Нарешті нам вдалося її перезапустити”, – розповіли в ТРЦ Comso Multimall.

Зараз ковзанка працює щодня з 8.00 до 21.00. Одночасно на льодовій арені можуть кататися на ковзанах понад 240 людей. Для того, щоб відвідати каток в київському Cosmo Multimall, обмежень за віком, вагою або навичками немає. Біля ковзанки знаходиться Cosmo кафе, в якому є можливість випити кави і повноцінно поїсти, спостерігаючи як діти або друзі катаються.

Одразу після відкриття ковзанки відвідуваність ТРЦ зросла до 40 000 людей на день. Для порівняння до відкриття Fifty Ice відвідування Comso Multimall складало 20 000 – 22 000 людей на день, у вихідні – до 30 000.

Нагадаємо, ТРЦ Cosmo-Multimall – це оновлений ТРЦ Космополіт, який на своїй території поєднує велику торгову галерею із магазинами відомих світових брендів, таких як House, Cropp, Sinsay, Argo, Colin’s, Intertop, Brocard, Guess, Gant, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger та інших, зону розваг для дітей та дорослих (понад 14 000 кв. м), продуктовий гіпермаркет Ultramarket, а також бізнес-центр, надсучасний IQ Hotel, готель Mercure та найбільший в Україні конгрес-центр загальною площею понад 5000 кв. м.

GBA ТРЦ складає 105 000 кв. м, GLA – 70 000 кв. м. У ТРЦ знаходиться багатозальний кінотеатр Kinoman на 11 залів, парк віртуальних розваг VRtuality, космічний боулінг на 24 доріжки та дитячий парк розваг «Дитяча планета» . Об’єкт має зручне розташування поряд з метро Шулявська та понад 30 маршрутів наземного транспорту до нього.

Читайте також

Від макулатури і касет до мережі Мегамаркет і ТРЦ Cosmopolite Multimall: як будував бізнес Олег Вишняков


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку