Які моделі джинсів популярні на сучасному ринку?

Які моделі джинсів популярні на сучасному ринку?

29.07.2022 09:30
  436
rau

Джинси — один з найважливіших елементів гардеробу практично для кожного. Ця річ багато в чому є незамінною завдяки своїй універсальності та практичності. Джинси, які на початку свого існування були одягом для фізичної роботи, з часом стали невід’ємними у повсякденному житті.

Джинси не втрачають своєї актуальності й зараз, трансформуючись та вдосконалюючись для потреб покупців. Наразі існує безліч різноманітних моделей джинсів, серед яких точно можливо знайти щось особливе для себе. Купити джинси на Solmar — чудове рішення для тих, хто обирає якість і лаконічність.

Які моделі джинсів пропонує Solmar?

Бренд створює товар на основі популярності окремих моделей, тому асортимент магазину є наступним:

  • джинси мом;
  • балони;
  • скінні,
  • бойфренди;
  • палаццо.

Джинси мом є трендом, який повернувся до нас із 80-х років. Саме тому ця модель має назву mom (пер. — мама): наші матері, скоріше за все, ходили у таких самих. Даний фасон відрізняється зручністю, вільним кроєм, високою посадкою та підходить практично під будь-який стиль.

Балони — мішкуваті, широкі, дещо закруглені за формою, частіше за все дещо короткі. Гарно підкреслюють довгі ноги та витягують силует.

Як може багатьом здаватися, джинси скінні гарно виглядають лише на мініатюрних фігурах. Але насправді така модель може підкреслити всі переваги фігури, навіть якщо вона не є такою стрункою.

Бойфренди все ще користуються популярністю, хоча їх не так легко поєднувати з іншими речами, як вище перечислені моделі, через те, що вони достатньо грубі та навряд чи підійдуть під класичний образ.

Палаццо — довгі та широкі джинси, які набули актуальності зовсім нещодавно. Так само гарно поєднуються з будь-яким стилем.

Серед кольорів у магазині Solmar представлені наступні: синій, сірий, чорний, блакитний, білий коричневий.

Джинси на будь-який випадок життя

Дизайнери бренду Solmar при виготовленні одягу орієнтуються не лише на те, що у тренді зараз, а й передбачають майбутні тенденції, спираючись при цьому на класичну моду. Це робить їхній одяг актуальним та універсальним.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку