Сучасний стріт-фуд на Оболоні: в ТЦ Smart Plaza Obolon незабаром відкриється Döner Market

Сучасний стріт-фуд на Оболоні: в ТЦ Smart Plaza Obolon незабаром відкриється Döner Market

21.02.2022 07:30
  1211
Костянтин Симоненко

Керуюча компанія Dragon Capital Property Management продовжує оновлювати склад орендарів торгового центру Smart Plaza Obolon. Договір з агрохолднигом МХП підписано, і вже на кінець лютого заплановане святкове відкриття нового Döner Market.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU у керуючій компанії ТЦ, в процесі трансформації агрохолдинг МХП відкрив свій перший заклад стріт-фуду Döner Market у 2020 році. Поява нового формату викликала неабиякий інтерес і вже показала перші результати. Döner Market – місце, яке поєднує сучасні технології, якість та комфортну ціну. Вже скоро смачний донер можна буде спробувати також і у ТЦ Smart Plaza Obolon. Новий орендар матиме окремий фасадний вхід для зручності відвідувачів.

«Стріт-фуд може бути корисним! Ми готуємо шаурму, яка не викликає запитань, тільки з якісних продуктів та за сучасними технологіями. Тому вона не лише дуже смачна, але й абсолютно безпечна», – кажуть в МХП.

Комерційний директор ТЦ Smart Plaza Obolon Станіслав Шульга так прокоментував цю подію: «У нас вже працюють популярні заклади Mamamia, Євразія, KFC, і ми впевнені, що таке поповнення пулу харчових закладів ТЦ Smart Plaza Obolon як Döner Market зацікавить жителів Оболоні». Нагадаємо, що у грудні 2021 року в ТЦ Smart Plaza Obolon було відкрито пекарню «БоХліб».

ТЦ Smart Plaza Obolon розташований поруч зі ст. м. «Мінська» за адресою пр-т Оболонський, 19. Орендна площа торгового центру складає близько 9 500 кв. м. З 2019 року торговий центр знаходиться під управлінням компанії Dragon Capital Property Management, портфель об’єктів торговельної нерухомості якої включає також ТЦ Piramida і ТЦ Aladdin у Києві, ТРЦ Sky Park у Вінниці та ТРЦ Victoria Gardens у Львові.

Довідка. Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері інвестицій і фінансових послуг та надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія має більш ніж 20-річний успішний досвід прямих інвестицій в провідних виробників товарів і постачальників послуг в Україні, а також у знакові проєкти житлової та комерційної нерухомості.

Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія – Dragon Capital Property Management, яка складається з команди топ-професіоналів ринку комерційної нерухомості України. Під управлінням Dragon Capital PM знаходиться 31 об’єкт комерційної нерухомості, з них 14 об’єктів офісної нерухомості, 6 об’єктів торгової нерухомості та 11 логістичних комплексів площею 778 000 кв. м, що робить компанію одним із найбільших гравців ринку нерухомості в Україні.

Читайте також –

Eldorado відкрив магазин у київському ТЦ Smart Plaza Obolon


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку