Роялті сплачено! Досвід співпраці мережі моносторів iSTUDIO та TMM-Ukraine

Роялті сплачено! Досвід співпраці мережі моносторів iSTUDIO та TMM-Ukraine

27.01.2022 12:15
  505
Дарія Осіїк

Угода про асоціацію між Україною та ЄС висунула українському бізнесу жорсткі умови щодо дотримання норм законодавства про авторське та суміжні права.

Читати російською мовою

Які рішення знаходять національні компанії, щоб залишатися у правовому полі, використовуючи інтелектуальну власність? Про досвід iSTUDIO розповідає директор з маркетингу компанії Дарина Семенченко.

Будувати чесний та відповідальний бізнес означає узгоджувати будь-яку дію із правовим полем держави. Кожен день, у кав’ярні чи супермаркеті, ми стаємо свідками обнадійливих змін – зростання культури споживання об’єктів інтелектуальної власності. Більшість свідомих українських підприємців наслідують практику європейських бізнесменів – дотримуватися законодавства з авторського та суміжних прав і нести відповідальність за його порушення.

Мережа моносторів iSTUDIO долучилась до активного захисту і правомірного використання музичного супроводу у своїх магазинах. Завдяки співпраці з TMM-Ukraine компанія тепер матиме постійний технічний та правовий супровід щодо виплат роялті за використання музики у своїх торгівельних точках. Компанія TMM-Ukraine презентувала нам усі можливості для того, щоб у торговельних залах мережі лунала якісна музика з дотриманням всіх правових норм. Нас цілком задовольнили високий рівень правової консультації та якість розробки фірмового музичного стилю.

Музика – це вагома частина нашого клієнтського сервісу і впізнаваний стиль мережі Apple моносторів. Її використання приносить нам прибуток, і цілком логічно оплачувати якісні послуги. Користуватися чужою інтелектуальною власністю без виплати роялті правовласникам музичного контенту – це неприпустимо. І справа тут не тільки у штрафах. Недотримання національного законодавства загрожує правопорушникам значними збитками – від кількох десятків до сотень тисяч гривень. Це наш свідомий етичний вибір – декларація відданості європейським цінностям щодо прозорості та відповідальності бізнесу, беззаперечне дотримання чинного національного законодавства у царині авторського та суміжних прав.

Ми сплачуємо роялті та засвідчуємо це перед нашими клієнтами та відповідальним регулятором належною інформацією у кожному з наших магазинів.

Читайте також – 

iSTUDIO впроваджує Apple Business Chat


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку