Ашан Україна: ми націлені на розвиток, а не скорочення мережі

Ашан Україна: ми націлені на розвиток, а не скорочення мережі

29.12.2021 03:15
  2018
Костянтин Симоненко

У компанії спростували чутки про нібито закриття магазинів у деяких містах та заявляють про амбітні плани розвитку.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU у прес-службі компанії Ашан, останнім часом деякі інтернет-ресурси поширюють інформацію, начебто Ашан закриває свої магазини в Дніпрі, Житомирі, Кривому Розі та Запоріжжі.

“Ми відчуваємо свою відповідальність перед нашими працівниками та партнерами у цих містах і хочемо, у першу чергу для них, прояснити ситуацію. З усією відповідальність заявляємо: Ашан націлений на розвиток мережі”, – заявляють у компанії.

За інформацією рітейлера, магазини в Дніпрі та Житомирі працюють у звичайному режимі. Мають діючі та довгострокові контракти оренди, до того ж компанія шукає додаткові приміщення для розширення своєї мережі магазинами великих, середніх та малих форматів.

У магазинів, що розташовані у Кривому Розі та Запоріжжі наступного року дійсно закінчується договір оренди. На даний момент у компанії розглядають альтернативні локації в цих містах, і не відкидають варіант, що діючі магазини можуть змінити адресу.

Загалом же наступного року Ашан націлений на розвиток, про що у своєму недавньому інтерв’ю заявила СЕО команії Вікторія Луценко.

“Наступного року ми запускаємо наш четвертий магазин у Львові. Також плануємо розширювати географію своєї присутності в Україні не лише в тих містах, де Ашан вже давно працює, але за наявності доступних площ, ми готові заходити в нові регіони. У той же час ми ведемо переговори про можливість купівлі інших мереж магазинів”, – підсумовують в Ашан.

Читайте також –

Ашан відкрив у Києві на Дарниці новий супермаркет «Мій Ашан» (+фото)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку