Кухонна естетика: чим приваблюють сучасні холодильники

Кухонна естетика: чим приваблюють сучасні холодильники

20.12.2021 01:16
  360
Іван Зайцев

Часи масивних гамірних агрегатів відійшли в минуле – виробники електроніки щороку дивують нас новими технологіями й можливостями холодильників. Тепер вам до снаги облаштувати будь-яку кухню: велику чи маленьку, у сучасному чи класичному стилі.

Оригінальний дизайн побутової техніки

Для естетів купити холодильник Samsung буде найкращою ідеєю. Виробник пропонує широкий асортимент кольорів і дизайнерських рішень навіть для нестандартних приміщень.

Ергономічність пристроїв також потішить: у камерах для будь-якого продукту й типу пакування передбачено своє місце. А ще ви зможете заморозити лід у формах, надійно встановити пляшки у спеціальні відсіки й навіть розмістити на полиці величезний кавун.

Новий пристрій – більше можливостей

Варіанти меблювання кухні розширюються, якщо дверцята в холодильнику можна перевісити. Це особливо важливо для невеликих приміщень.

Сенсорна панель і смартопції полегшують керування пристроєм і зроблять його максимально точним. Встановлюйте потрібну температуру й регулюйте роботу двигуна на яскравому великому дисплеї.

Інверторні двигуни сучасних моделей працюють набагато тихіше і утворюють менше вібрацій. До того ж вони потребують менше електроенергії, отже й цифра в рахунку за електрику буде нижчою.

Зважаючи на те, що холодильники працюють безперервно увесь рік, така економія буде значною.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку