Кальмар по-корейські: в ТРЦ Retroville оформили ресторан в стилі «Гри в кальмара» (фотоогляд)

Кальмар по-корейські: в ТРЦ Retroville оформили ресторан в стилі «Гри в кальмара» (фотоогляд)

25.11.2021 08:00
  3055
Микола Маранчак

Kim Kimchi BBQ – перше в Україні корейське барбекю з авторською кухнею від міжнародного бренд-шефа з Кореї. Головна фішка закладу — барбекю-столи з вбудованими решітками для грилю та використані в оформленні елементи з серіалу «Гра в кальмара».

Цей текст доступний також російською мовою

Ресторан Kim Kimchi BBQ відкрився в ТРЦ Retroville ще рік тому, але в канун Хелловіну змінився і став моторошно привітним для всіх шанувальників нашумілого серіалу від Netflix. “На хвилі популярності корейського шоу, ми вирішили відтворити атмосферу “Гри в кальмарах” в деталях та декораціях. Ідея настільки сподобалася відвідувачам, що ми залишили декорації, і всі охочі можуть відчути атмосферу серіалу й зробити фото”, – розповіла RAU маркетолог ресторану Kim Kimchi Дар’я Девяткіна.

Площа закладу, розрахованого на 130 посадкових місць, складає понад 400 кв. м. На вході в ресторан гостей зустрічають візуальні елементи з шоу, в тому числі двохметрова лялька-вбивця з серіалу. За сюжетом одного з епізодів шоу, гравці, що змагаються за великий грошовий приз, повинні добігти до фінішу, поки така лялька співає. Коли вона замовкає, всіх, хто не встиг завмерти, вона «усуває».

Під час хелловінського вікенду, в ресторані використали кілька етапів “Гри в кальмара”. Наприклад, для гостей випікали печиво за серіалом і всі бажаючі могли попротикати його голками. Ті, хто вигравав, крутив колесо Фортуни і міг отримати подарунок або знижку. Всього було виготовлено 400 штук цукрового печива. Також гостей зустрічали сек’юріті в червоних комбінезонах.

Проте в меню Kim Kimchi не лише кіноманське печиво, а й традиційні топкоккі, корейські роли «кімбап», три види рамену, смажені корейські пельмені, тартар з яловичини, курка по-корейски, креветки у гостро-солодкому соусі та фруктова корейська горілка «Соджу».

Головна фішка Kim Kimchi – вбудована в кожен стіл поверхню для барбекю, за допомогою якої гості зможуть смажити м’ясо самостійно. Таким чином вони отримають задоволення від страв, і до того ж візьмуть участь в їх приготуванні. При цьому дим не заважатиме іншим відвідувачам, адже над столами встановлені системи вентиляції. “Як правильно їсти корейське барбекю: невеличкий шматочок м‘яса кладемо на лист салату, поливаємо соусом та додаємо щось з бапсану – традиційного набору з п’яти закусок. Загортаємо і робимо кусь”, – розповіли в Kim Kimchi.

Довідка. ТРЦ Retroville – дворівневий багатофункціональний комплекс, який розташований в Києві за адресою проспект Правди, 47. Серед переваг місцерозташування комплексу необхідно відзначити хорошу транспортну доступність. ТРЦ оточують чотири жваві вулиці – проспект Правди, проспект Гонгадзе, проспект Василя Порика та вулиця Івана Виговського. При цьому вже найближчим часом, по завіреннях міської влади, на Виноградарі з’являться чотири станції метрополітену, дві з яких будуть перебувати в безпосередній близькості до торгового центру.

Загальна площа об’єкта (GBA) становить 120 334 кв. м, серед яких 9450 кв. м займає бізнес-центр класу «B», орендна площа (GLA) – 86 283 кв. м.

Читайте також –  

Грали в кальмара: як рітейлери і ТРЦ креативили напередодні Хелловіну


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку