Цитрус робить реформат магазинів. Новий гравець на ринку великої побутової техніки

Цитрус робить реформат магазинів. Новий гравець на ринку великої побутової техніки

12.11.2021 05:30
  666
rau

Цитрус продовжує розширювати географію своїх магазинів, а також збільшувати асортимент товарів. За роки роботи рітейлер став №1 у продажу смартфонів та ґаджетів. Тепер Цитрус вийшов на ринок побутової техніки.

Стартуючи з онлайн-представленості рік тому, тепер рітейлер вводить в асортимент офлайн-магазинів велику побутову техніку. Першим став магазин в Одесі – перший та єдиний магазин побутової техніки у самому центрі міста.

Простір товарів для будинку зайняв 595 кв.м вже існуючого Цитрусу (Віце-Адмірала Жукова, 17/19). Це магазин, в якому розташовані бренд-зони з найпопулярнішими та унікальними моделями топових брендів Samsung, LG, Philips, BOSCH, Tefal, Delonghi, Karcher та ін. Більшість товарів клієнт може протестувати у магазині.

Вибір місця під відкриття першого у Цитрус простору з побутовою технікою був зумовлений відсутністю схожого за асортиментом магазину в історичному центрі Одеси. Жителям центру доводилося їхати по побутову техніку до сусідніх районів міста, витрачаючи на це зайвий час. Тепер одесити можуть вибрати холодильник, пральну машину, посудомийку чи пилосос, замовити безкоштовну доставку до дверей та, прогулюючись Дерибасівською, повернутися додому.

Для одеситів лише у дні відкриття з 11 по 14 листопада Цитрус приготував справді великі подарунки для великих покупок!

Пральна машина на додачу та інші причини купувати в Цитрус до 14 листопада

Яке відкриття без сюрпризів?

До 14 листопада приходьте на відкриття простору великої та дрібної побутової техніки в одеському Цитрусі, на Віце-Адмірала Жукова, 17/19! Вас чекають:

  • Вигода до 45% на пральні машини, пилососи, холодильники, мікрохвильові печі тощо
  • Можливість для всіх покупців побутової техніки у дні відкриття забрати пральну машину LG або Samsung у подарунок (розіграш відбудеться 17.11 у Instagram @citrus.ua)
  • До 300 бонусних гривень при купівлі ґаджетів
  • Можливість для всіх покупців побутової техніки виграти ґаджети для догляду Philips і Babyliss, а також електрочайники BOSCH (лотерея на касі у дні відкриття)

Відрізнятись дозволено!

Читайте також –

«Окей, червона зона»: Цитрус працюватиме під час карантину


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку