Епіцентр у столичному ТРЦ Blockbuster Mall: торгова мережа запускає новий формат (+фото)

Епіцентр у столичному ТРЦ Blockbuster Mall: торгова мережа запускає новий формат (+фото)

28.10.2021 02:42
  13379
Іван Зайцев

Наприкінці жовтня в київському ТРЦ Blockbuster Mall відкривається Епіцентр абсолютно нового для України формату. Компанія готує грандіозне стилізоване відкриття за участю героїв найвідоміших світових кінострічок.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба компанії, офіційний запуск нового Епіцентру заплановано на 30-31 жовтня на проспекті Степана Бандери, 36 А, в третій черзі найбільшого торгово-розважального центру країни – Blockbuster Mall. Він стане першим новим Епіцентром, відкритим у Києві з 2018 року.

Новий двоповерховий Епіцентр площею 27 000 кв. м, буде реалізовано в абсолютно новому для компанії концепті з оновленим фасадом, вдосконаленою цифровою навігацією та розширеним асортиментом преміальних товарів, адаптованим під потреби цільової аудиторії ТРЦ. Він також стане першим в країні об’єктом формату Mall in Mall, коли всередині торговельного центру працює ще один масштабний ТЦ з унікальними магазинами та сервісами.

За словами заступника генерального директора, директора з роздрібної торгівлі ТОВ «Епіцентр К» Володимира Гончарова, в ТРЦ Blockbuster Mall компанія покаже споживачу кардинально новий Епіцентр. «Торговельний центр виглядатиме сучаснішим завдяки новій кольоровій гамі на фасаді та в інтер’єрі ТЦ, а також використанню цифрових рекламних носіїв. До інших переваг можна віднести зручне розташування в одному з найбільших в Україні торговельно-розважальних комплексів. Синергія з Blockbuster Mall дозволить нам ефективно обмінюватися потоками відвідувачів, залучати нових клієнтів і надавати їм найкращий рівень сервісу в інноваційних магазинах формату shop in shop», – зазначає Володимир Гончаров.

У центральній частині першого поверху ТЦ розташується масштабний Центр Кераміки площею 1700 кв. м із сучасними колекціями плитки та сантехніки. Навколо нього працюватимуть відділи з будівельними матеріалами, виробами з дерева, покриттям для підлоги та іншими товарами для будівництва та ремонту.

Крім того, на першому поверсі розмістяться відділ побутової хімії, бутик косметики та парфумерії Mon Cheri, супермаркет зоотоварів Lapki, Аптека 100+, Auto Mall та інші. А напередодні сезону свят в ТЦ розпочнеться вже традиційний для Епіцентру новорічний ярмарок, де покупці зможуть придбати все необхідне для святкування Нового року та Різдва.

На другому поверсі торговий простір буде організовано у форматі open space з мінімальною кількістю висотних стелажів. Завдяки цьому покупці зможуть бачити більшу частину асортименту з будь-якої точки торгового залу, та швидше знайти все необхідне.

Половину другого поверху – майже 8000 кв. м – займатимуть магазини формату shop in shop Центр Меблів та Галереї Деко. В ході колаборації ці два відділи тісно сплелися асортиментом, що дозволило представити найбільшу в ТРЦ Blockbuster Mall пропозицію сучасних ідей та рішень для дому. В тому числі: житлові та офісні меблі, кухні, текстиль, декор, подарунки та багато іншого. В Галереї Деко покупці також зможуть скористатися послугами текстильного дизайнера, а в Центрі Меблів будуть доступні проєктування кухонь, доставка і збирання меблів.

Тут же працюватиме Sleep Студія з товарами для сну, Салон Килимів і Салон Дверей, оновлений All4Rest з продукцією для кемпінгу та грилю, а також новий формат Студії Світла площею 920 кв. м та суттєво розширеним асортиментом декоративного освітлення. Ще однією помітною відмінністю реформатованої Студії Світла стане розміщення товарів в залежності від стилів, завдяки чому покупцям буде легше підібрати світильник під конкретний інтер’єр.

В новому форматі на другому поверсі працюватиме і Центр Техніки ЦеТе з площею 1400 кв. м, асортиментом у 6000 позицій та можливістю зробити замовлення близько 270 000 позицій через онлайн-вітрину з доставкою або самовивозом. Окремо тут буде виділена зона з найпопулярнішими товарами для геймерів і фанатів попкультури з всесвітів Overwatch, Dota 2, Marvel, DC Comics, Star Wars, аніме тощо.

Серед інших форматів shop in shop, що працюватимуть в ТЦ, можна відзначити студію електрокамінів Flamma, дитячий магазин E.Pic, канцтовари Пиши-Малюй, а також новий для компанії формат Expert з великим вибором товарів для мисливства та рибальства, в тому числі – зброї та човнів.

На території ТЦ розташується затишна кав’ярня формату to go із запашною кавою та духмяними круасанами і сучасний Центр видачі замовлень інтернет-магазину epicentrk.ua, асортимент якого налічує понад 1,5 млн товарів різних категорій.

В останні вихідні жовтня Епіцентр проведе масштабне стилізоване відкриття ТЦ за участю героїв найвідоміших світових кінострічок. Гості цієї події познайомляться як із кінематографічними супергероями, так і з найбільш яскравими персонажами культових серіалів. Усі відвідувачі також зможуть пограти “в кальмара” та знайти один з подарункових сертифікатів, які будуть заховані на території ТЦ. Загалом компанія планує вперше в історії відкриттів подарувати 1 млн грн дарунками, балами та подарунковими сертифікатами. Цінні дарунки будуть передбачені для першої 1000 покупців за чек від 1500 грн.

Зазначимо, що задля безпеки відвідувачів ТЦ працюватиме з дотриманням всіх необхідних протиепідеміологічних заходів та обмежень.

Читайте також –

Новини DIY&Decor: IKEA, Епіцентр, JYSK, Butlers, Текстиль-Контакт, 33м2 та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку