McDonald’s відкрив свій перший в Україні ресторан біля автотраси (+фото)

McDonald’s відкрив свій перший в Україні ресторан біля автотраси (+фото)

08.10.2021 03:25
  3717
rau

8 жовтня відкрився перший ресторан McDonald’s вздовж автотраси за адресою село Гора, вулиця Бориспільська, 6. Ресторан оснащений найсучаснішими технологіями, що дозволяють швидко та зручно обслуговувати велику кількість клієнтів.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, одноповерховий ресторан має 94 посадкові місця у залі та 92 – на терасі. Сервіс McDrive з digital-моніторами має дві лінії обслуговування для прискорення процесу прийому гостей. В закладі вперше використовується роботизована станція напоїв, завдяки якій напої відвідувачам будуть наливатись автоматично, без залучення працівників до процесу.

Вісім терміналів самообслуговування дозволять гостям, не поспішаючи, самостійно обрати улюблені страви та розрахуватись карткою одразу на місці. Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, задача яких створити комфортну атмосферу та потурбуватися про потреби клієнтів.

Відкриваючи ресторан у селі Гора, компанія інвестує у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними постачальниками і формування системи кругової роботи з відходами через пошук партнерів в регіоні.

Довідка. McDonald’s Ukraine — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 року. в Києві. Компанія налічує більше 100 ресторанів у 24 містах України. Компанія щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. McDonald’s Ukraine — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер «Фундації Дім Рональда МакДональда» в Україні.

Читайте також –

Магніт для гостей: біля майбутнього ТРЦ Темп відкрився перший у Хмельницькому McDonald’s (+фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Володимир Поліщук, Родинна Ковбаска: Нова програма лояльності – бажання дати клієнтам реально відчутну перевагу

Chief Brand Officer мережі Родинна Ковбаска розповів, чому вирішили змінити програму лояльності та поділився, які мають...
time icon  
  140
Усі новини ринку