Дванадцять гектарів урбаністики: у Хмельницькому будують сучасний багатофункціональний комплекс Urban Street (+фото)

Дванадцять гектарів урбаністики: у Хмельницькому будують сучасний багатофункціональний комплекс Urban Street (+фото)

15.09.2021 07:45
  8745
Дарія Осіїк

Новий БФК буде знаходитись у мікрорайоні Озерна та матиме шість самостійних напрямків.

Читати російською мовою

Хмельницький здавна має неофіційний статус столиці підприємців, куди на відомий «хмельницький базар», приїздили покупці не лише з України, а й з-за кордону. Минулого року, за версією Forbes Україна, Хмельницький увійшов до десяти українських міст з найсприятливішими умовами для ведення бізнесу. Тут активно розвивається IT-сфера, легка промисловість та креативні індустрії. А найуспішніші компанії розміщують свої офіси в БФК Urban Street. Це новий сучасний багатофункціональний комплекс, який будується на 12 гектарах у наймолодшому та найбільшому мікрорайні міста — Озерній.

Urban Street — це шість самостійних напрямків: від бутиків і продуктового ринку до громадського простору та найбільшого у місті бізнес-центру.

Boutique street — перший із напрямків, який вже працює. Тут знаходяться офіси, майстри б’юті сфери, бутики, кав’ярні, ресторани та заклади швидкого харчування. Інстаграмна архітектура зробила бутикову вулицю улюбленим місцем для блогерів, професійних фотографів і брендів з усієї країни, які саме тут створюють віжуали для своїх каталогів.

Urban Bazar — сучасний продуктовий критий ринок, який почне працювати навесні наступного року. Територія ринку становитиме 12 000 кв. м, на якій буде знаходитись 270 торгових місць. Взяти в оренду можна буде місце від 11 до 120 кв. м. Тут передбачена як оптова, так і роздрібна торгівля за окремими товарними групами. У проекті ринку передбачена стоянка на майже 1000 паркомісць (окремо для власників торгових площ та окремо для клієнтів).

Mood Food — перший у Хмельницькому трирівневий фуд-хол із новим рівнем гастрономічної культури, який знаходиться на етапі будівництва. Тут розташуються ринок делікатесів, зона справжнього ресторанного мистецтва, а також тераса під відкритим небом, на якій можна проводити різноманітні івенти, гастрофестивалі, вечірки та нетворкінги.

Public Space — відкритий інклюзивний простір для активного відпочинку і проведення івентів різного формату, а також дитячий багатофункціональний вуличний простір з пішохідним фонтаном.

Building hub — це торгово-будівельний центр, у якому можна придбати товари для дому, починаючи від будматеріалів до елементів декору та домашнього текстилю.

Urban sky — сучасний бізнес-центр, спроектований за найвищими стандартами, який буде збудовано на розі вулиць Старокостянтинівське шосе та Січових стрільців.

Ексклюзивний брокер проекту – компанія Vindergross Property Solutions.

З питань оренди та співпраці звертайтесь:
  • Катерина Гуршпун, тел.: +38(098)435 80 20
  • Ольга Чекаліна, тел.: +38(067)979 92 83

Читайте також – 

Хмельницький ТРЦ Темп виділить цілий поверх під зону активного спорту


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку