«Дорога добра» від WOG: зібрано понад 3 млн грн для придбання медобладнання

«Дорога добра» від WOG: зібрано понад 3 млн грн для придбання медобладнання

31.08.2021 02:15
  436
Костянтин Симоненко

31 серпня компанія WOG з партнерами Dobro.ua, БФ «Твоя Опора» та Машою Єфросиніною повідомили про завершення благодійної акції «Дорога добра». Завдяки всім небайдужим, за три місяці вдалося зібрати необхідну суми для придбання медичного устаткування в Інститут Амосова та ІПАГ – понад 3 млн грн.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU в прес-службі компанії, за зібрані кошти для Інституту Амосова буде придбано два сучасні операційні столи, а для Інституту ПАГ – життєво важливий надсучасний кувез.

«Наш благодійний проект вчергове довів, що робити добро надзвичайно просто. Для більшості з нас три гривні нічого в житті не вирішують. Але багато разів по три гривні у сумі можуть допомогти врятувати життя діток. Тому ми нескінченно вдячні нашим клієнтам за їх свідомий вибір – взяти улюблений напій у фіолетовому горнятку, заплативши за нього трішечки дорожче, при цьому стати благодійником. Завдяки кожному небайдужому, незабаром наші лікарі матимуть можливість ще більш ефективно лікувати діток, рятуючи їх життя!», — говорить директор з комунікації WOG Олена Осипчук.

Ситуація в Україні з дитячою кардіологією катастрофічна – 51,67% немовлят (тобто дітей протягом перших 28 днів життя), які мають складну форму вродженої вади серця, помирають. При цьому, 30% малюків виписуються із пологового будинку навіть без підозри на страшний діагноз. Половина з них – гине. Так, щороку в Україні від серцево-судинних захворювань помирає більше 800 дітей.

Інститут серця ім. М.Амосова – саме те місце, де дітки з вродженими вадами серця мають шанс на порятунок. В цьому медзакладі обстежують 10-12 тисяч маленьких пацієнтів з усіх куточків України у рік. За результатами обстежень, майже 700 малюків оперують.

Разом з тим, клінічні відділення Інституту ПАГ беруть на лікування найтяжчих пацієнтів зі всіх областей України. Насамперед тих, яким не можуть надати допомогу за місцем проживання. Тому до Інституту з великою надією на одужання поступають майбутні мами та хворі дітки.

Проте, обладнання, що є буквально запорукою порятунку маленьких життів, постійно зношується, а також через критичне недофінансування придбати дорогу техніку заклади самотужки не в змозі.

Благодійна акція «Дорога Добра» — це соціальна ініціатива компанії WOG за напрямком допомоги у лікуванні дітей. Спеціально для акції мережа АЗК випускає лімітовану серію благодійних горнят з особливим принтом, які продаються по всій Україні. Різниця між вартістю напою у благодійному та звичайному горнятку складає 3 грн, які перераховуються на благодійність. За 10 років існування проекту компанії WOG вдалося зібрати, закупити й відремонтувати медичне обладнання у Києві та областях на суму більше як 23 млн грн. WOG покриває всі податки і збори. Це означає, що зібрана сума повністю – до копійки – передається платформі Dobro.ua та БФ «Твоя опора», які закуповують або ремонтують обладнання для дитячих медичних установ.

Довідка. Мережа АЗК WOG – найбільша українська монобрендова мережа АЗС на вітчизняному ринку нафтопродуктів, яка налічує близько 500 об’єктів у всіх областях України. Всі нафтопродукти в мережі WOG – виключно імпортного виробництва, і відповідають стандарту Євро-5. Поставки здійснюються з найсучасніших нафтопереробних заводів Румунії, Ізраїлю, Греції, Литви, Польщі, Білорусі та інших країн. Компанія активно розвиває супутні сервіси та послуги, зокрема, мережу WOG CAFE і WOG MARKET. Власники мережі WOG – Степан Івахів, Сергій Лагур, Софія Єремеєва і Роман Єремеєв.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку