Мережа Comfy запустила мобільний додаток

Мережа Comfy запустила мобільний додаток

29.07.2021 03:00
  441
Костянтин Симоненко

Мобільний додаток надає можливості купувати гаджети у телефоні ще швидше й вигідніше, ніж раніше, завдяки персональній вартості для кожного клієнта й кешбеку.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомили RAU у компанії Comfy, завдяки мобільному додатку можна обирати та замовляти товари за лічені хвилини. Головна перевага — вигідність покупки, персональна вартість для кожного клієнта й кешбек. Мобільний додаток можна завантажити вже зараз тут.

Новація стала відповіддю на вимоги часу, оскільки все частіше люди проводять час не за ноутбуком та комп‘ютером, а у смартфоні. Тож Comfy підхопила тренд на зростання мобільного трафіку — і запустила мобільний додаток.

Він не тільки дасть покупцям можливість робити замовлення швидше, аніж раніше, але й подарує низку грошових бонусів:

  • У додатку будь-якому покупцю доступний розіграш бонусів, які еквівалентні гривням, і якими можна списати до 100% вартості товару.
  • За покупки клієнту нараховується кешбек.
  • Чим більше покупок — тим більше бонусів.

Дизайн програми намагалися створити в мінімалістичному стилі, зробивши акцент на контенті та функціоналі. Таке рішення допоможе клієнтам здійснювати покупки максимально легко й зручно.

Цей мобільний додаток написано нативними засобами Kotlin (для Android) і Swift (для iOS). Такий підхід дозволив зосередиться на функціоналі самого додатка, минаючи можливі проблеми, що зустрічаються у світі кросплатформної розробки. Також це дозволяє йти в ногу з останніми змінами у сфері мобільних додатків.

Що стосується архітектури додатків, то при виборі орієнтувалися на гнучкість і швидкість розробки, тому в результаті обрали популярні архітектури MVVM для Android і VIPER для iOS. Додатковим критерієм у розробці був швидкий перехід до модулярності в разі потреби.

А для мінімізації ризиків обмежили використання сторонніх бібліотек, тому в проектах переважають стандартні Retrofit, Lottie, Jetpack бібліотеки для Android і Alamofire, Lottie, Kingfisher для iOS.

Довідка. Comfy – омніканальний рітейлер побутової техніки та гаджетів в Україні. Перший магазин був відкритий в 2005 році в місті Кривий Ріг. Станом на 2020 рік мережа налічує 85 сучасних магазинів нового формату. Сайт Comfy.ua входить до топ-5 найбільших онлайн-гравців ринку.

Читайте також –

Як навчити персонал продавати – п’ять принципів організації навчання в компанії Comfy


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку