У складі ТЦ Piramida з’явиться новий бізнес-центр

У складі ТЦ Piramida з’явиться новий бізнес-центр

10.06.2021 01:14
  535
rau

У рамках реконструкції ТЦ Piramida завершується будівництво сучасного бізнес-центру загальною площею 5300 кв. м. Введення його в експлуатацію заплановано на IV квартал 2021 року

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомила RAU керуюча компанія Dragon Capital Property Management, на початку 2020 року було розпочато масштабну реконструкцію ТЦ Piramida для збільшення торгової галереї, оновлення фасадів та посилення пулу орендарів. Після завершення повної реконструкції загальна площа торгового центру становитиме близько 20 600 кв. м, з якої орендна – 15 500 кв. м (зараз – 16 800 кв. м та 12 800 кв. м відповідно).

Чому на етапі проектування було прийнято рішення ввести до складу ТЦ Piramida офісну складову, коментує комерційний директор компанії Dragon Capital Property Management Наталія Кравець: «Новий професійний бізнес-центр є необхідністю для густонаселеного Дарницького району (близько 350 000 осіб), особливо у складі ТЦ і поруч з виходом з метро. Це надає певні переваги над іншими бізнес-центрами. Наші резиденти матимуть змогу задовольнити всі побутові запити, не витрачаючи багато часу, завдяки інфраструктурі ТЦ Piramidа: магазини, кафе та ресторани, побутові сервіси, парковка тощо. Рітейлери також виграють – офісні резиденти забезпечують стабільний і гарантований трафік до магазинів. Тобто від такої синергії у виграші будуть всі: і девелопер, і рітейлери, і резиденти БЦ».

Бізнес-центр Piramida матиме площу 5300 кв.м та 6 поверхів. На першому поверсі буде розташовано ресторан з окремим входом, а також окреме лобі для доступу до офісних поверхів. На другому поверсі бізнес-центр буде поєднаний з ТЦ проходом, що дасть гостям та резидентам БЦ зручний доступ до торгових площ та парковки ТЦ.

Довідка. Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері інвестицій і фінансових послуг і надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія – Dragon Capital Property Management. Під управлінням Dragon Capital PM знаходиться 31 об’єкт комерційної нерухомості, з них 14 об’єктів офісної нерухомості, 6 об’єктів торгової нерухомості та 11 логістичних комплексів, площею 763 000 кв. м, що робить компанію одним із найбільших гравців ринку нерухомості в Україні.

Читайте також –

Операція реновація: у ТЦ Piramida збудували нову торгову галерею


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку