Готуємо офіс до світу майбутнього: безпека та гігієна з безконтактними сушарками для рук Dyson Airblade

Готуємо офіс до світу майбутнього: безпека та гігієна з безконтактними сушарками для рук Dyson Airblade

05.04.2021 07:45
  313
rau

Після початку пандемії коронавірусу 66% людей стали частіше мити руки. Технологія Dyson AirbladeTM може внести свій внесок в безпеку і створення гігієнічного середовища в офісах. На відміну від традиційних методів висушування рук, ця технологія повністю безконтактна.

Цей текст доступний також російською мовою

Про таку цифру стало відомо з глобального дослідження, проведеного в 14 провідних країнах світу в липні 2020 року, – розповідає PR manager FC & Professional categories Dyson в колонці для RAU. Dyson AirbladeTM – найшвидше гігієнічне висушування рук повітрям, очищеним за допомогою фільтра HEPA. Доведено, що Dyson AirbladeTM вловлює з повітря туалетної кімнати 99,95% найдрібніших частинок, що проходять через фільтр, включаючи бактерії і віруси.

За даними недавнього дослідження, при використанні сушарки для рук Dyson AirbladeTM виникає мінімальна аерозолізація в порівнянні з іншими діями, які можуть виконуватися в туалетній кімнаті. Ці пристрої безпечно, ефективно і швидко висушують руки, що дуже важливо зараз, коли гігієна має першорядне значення.

За приблизними підрахунками, ми проводимо на роботі третину дорослого життя, а в сучасних умовах життєво важливо, щоб в робочих просторах були доступні рішення для гігієнічного миття і висушування рук. Це допомагає боротися з поширенням мікробів. Всі сушарки для рук Dyson AirbladeTM оснащені системою фільтрації HEPA і висушують руки чистим, а не брудним повітрям. При цьому вони працюють безконтактно.

Новітня модель в лінійці, Dyson Airblade 9kJ, забезпечена чутливими датчиками, які активуються і запускають потік очищеного повітря за 0,25 секунди. Це дозволяє уникнути проблем, властивих деяким диспенсерам паперових рушників і кнопковим сушаркам. При цьому сушарки для рук Dyson AirbladeTM на 99% дешевші в експлуатації, ніж паперові рушники, і залишають на 85% менший вуглецевий слід.

Це безпечне, економічно ефективне і гігієнічне рішення для будь-якої туалетної кімнати додасть впевненість повертаються на робочі місця співробітникам. Особливо під час, коли гігієна має першорядне значення і на передньому плані стоїть завдання оснастити офіси безпечними і гігієнічними технологіями з орієнтацією на майбутнє.

На тлі нової хвилі інтересу до гігієни компанія Dyson доручила незалежній лабораторії досліджувати різні методи висушування рук після ополіскування або повноцінного миття. При цьому вивчалося питання аерозолізації, яке широко обговорювалося на початку пандемії.

Про що йдеться в дослідженні, і що це означає для офісних співробітників?

Нове незалежне дослідження підтверджує, що Dyson AirbladeTM — безпечна і гігієнічна технологія висушування рук. В рамках експерименту руки обполіскувалися водою без мила або милися з милом протягом 20 секунд, а потім висушувалися за допомогою Dyson AirbladeTM або паперових рушників. Перевірка проводилася, щоб визначити вплив різних методів висушування рук на концентрацію аерозолів і бактерій в повітрі.

Дослідження показало, що в туалетній кімнаті може з’являтися незначна кількість аерозолів в результаті різних дій, таких як ходьба і використання крана. Також з’ясувалося, що висушування рук за допомогою Dyson AirbladeTM в цілому не призводить до статистично значущого посилення цього ефекту.

За даними дослідження, зростання кількості аерозолів і бактерій після використання будь-якої сушарки Dyson AirbladeTM порівняємо з показниками, зафіксованими при висушуванні рук паперовими рушниками. Таким чином, більше не залишається місця для сумнівів, пов’язаних із застосуванням даної технології. До цього слід додати той факт, що сушарки Dyson Airblade безконтактні, а зараз люди бояться торкатися до таких предметів, як диспенсери, дверні ручки і механічні кнопки.

У глобальному дослідженні гігієни, проведеному в липні 2020 року, компанія Dyson вивчила, як змінилося ставлення до туалетних кімнат і гігієни рук в цілому з початку пандемії COVID-19. Це дослідження показало, що люди стурбовані поганим станом туалетних кімнат. 40% стривожені через необхідність натискати кнопки для застосування сушарок для рук. 58% респондентів заявили, що при використанні сушарки їх занепокоєння могла б знизити безконтактна активація. Ще 47% відзначили, що їх побоювання міг би зняти вбудований фільтр, який очищає повітря, що потрапляє на руки.

Аерозолізація – майбутнє гігієнічних туалетних кімнат

У глобальному дослідженні гігієни, яке провела компанія Dysonв липні 2020 року, розглядалося, як змінилося ставлення до туалетних кімнат і гігієни рук в цілому з початку пандемії COVID-19. У порівнянні з тим же періодом 2019 року у частини респондентів стало виникати більше побоювань у зв’язку з використанням сушарок для рук. 58% респондентів заявили, що при використанні сушарки їх занепокоєння могла б знизити безконтактна активація. Ще 47% відзначили, що їх побоювання міг би зняти вбудований фільтр, який очищає повітря, що потрапляє на руки.

Більше 15 років мікробіологи Dyson залучають експертів з широкого кола галузей, включаючи харчову промисловість, охорону здоров’я та хімічну мікробіологію, щоб гарантувати безпеку застосування Dyson Airblade ™ в реальних умовах.

Технологія працює безконтактно, що допомагає запобігти поширенню бактерій і вірусів. Це особливо важливо в громадських і службових приміщеннях, таких як офісні туалетні кімнати, Універмаги, торгові центри та станції технічного обслуговування. Крім того:

  • будь-яка сушарка для рук DysonAirblade ™ вже в базовій конфігурації оснащена фільтром HEPA. Випробування показали, що він вловлює 99,95% частинок розміром до 0,1 мікрона.
  • сушарки для рук Dyson Airblade оснащуються потужним двигуном dysonv4 з цифровим управлінням, який засмоктує забруднене повітря в пристрій, пропускає його через фільтр класу HEPA і випускає потік очищеного повітря.
  • новітня модель в лінійці, Dyson Airblade 9kJ – сама високошвидкісна і енергоефективна сушарка для рук з фільтром HEPA. Вона забезпечена чутливими датчиками, які швидко запускають потік очищеного повітря, що висушує руки за 10 секунд в режимі «Максимум». При цьому пристрій споживає менше енергії і являє собою альтернативу одноразовим паперовим рушникам.
  • сушарка для рук DysonAirblade 9кјімеет на 85% менший вуглецевий слід, ніж паперові рушники, і на 99% дешевше в експлуатації в режимі «Еко».

Довідка. Компанія Dyson почала свою історію в ангарі недалеко від міста Бат (Великобританія) в 1993 році і з тих пір безперервно зростає. В наші дні це глобальна технологічна компанія з інженерними та випробувальними центрами у Великобританії, Малайзії, Сінгапурі та на Філіппінах. Dyson володіє 10 551 патентами і заявками на патенти по всьому світу. У штат співробітників Dyson по всьому світу входять понад 14 000 чоловік, у тому числі 6 000 інженерів і наукових співробітників.

У 2018 році оборот Dyson виріс на 28% до 4,4 млрд фунтів стерлінгів, а прибуток збільшився на 33% до 1,1 млрд фунтів стерлінгів. Компанія буде продовжувати інвестувати в розробку технологій, створення продуктів і клієнтський сервіс.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку