Пандемія не перешкода: дохід АТБ в 2020 році склав 150 млрд грн

Пандемія не перешкода: дохід АТБ в 2020 році склав 150 млрд грн

22.01.2021 02:15
  1244
Дарія Осіїк

Мережа АТБ підвела підсумки 2020 року, який став рекордним для рітейлера по чистому виторгу, сплаченим податкам і деяким іншим показникам.

Читати російською

“Минулий рік став серйозним випробуванням на міцність і своєрідним краш-тестом для всього рітейлу. Ми не були винятком і нам, як і іншим учасникам ринку, було не просто. Тим не менш, результати нашої роботи в умовах пандемії коронавірусу, карантину, економічної кризи , дають мені всі підстави поділитися нашими успіхами “, – написав на своїй facebook-сторінці генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков.

Результати роботи мережі АТБ в 2020 році:

  • товарообіг мережі склав 149,8 млрд. грн, що на 18,2% більше, ніж в 2019.
  • Було відкрито 127 нових магазинів, а в 59 провели реконструкцію.
  • 15,8 млрд. грн податків і зборів виплачено до бюджетів різних рівнів і спецфондів. Це на 26% більше показників 2019 року.
  • Створено більше 5500 нових робочих місць.
  • Реалізовано десятки національних та регіональних благодійних проектів, соціальних програм допомоги і підтримки на суму понад 130 млн грн.

На думку Бориса Маркова, мережа АТБ виявилася однією з найпідготовленіших до роботи в умовах форс-мажору. Компанія змогла в оптимально стислі терміни адаптуватися, оптимізувати всі ключові бізнес-процеси, створити всі необхідні умови для безпечної і ефективної роботи співробітників. Також компанія ініціювала і реалізувала «з нуля» десятки масштабних проектів.

Читайте також – 

Маркетинг-директор АТБ: Робимо ставку на географічну експансію


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку