WOG запустили нову серію меню – цього разу ягідне

WOG запустили нову серію меню – цього разу ягідне

01.12.2020 04:25
  346
rau

Мережа АЗК WOG представила нову серію меню, в стравах якого – соковиті та корисні ягоди.

Цей текст доступний також російською мовою

Ягідна лінійка складається із дев’яти новинок:

  • Два види бургеру (з качкою і журавлиною та з куркою і журавлиною)
  • Лаваш ролл зі свининою та журавлиною
  • Круасан з малиновою начинкою та кремом
  • Торт «шоколадний» з чорною смородиною
  • Чізкейк чорничний
  • Булочки MUDU з сиром та червоною смородиною
  • Мафін «шоколадний» з вишнею
  • Ягідний морс.

«Ягідне меню – це справжній склад вітамінів, що поповнюється влітку. І ми вирішили продовжити літо, щоб клієнти мережі й взимку мали можливість насолоджуватись його нотками», – кажуть у WOG.

Відзначимо, що всі інгредієнти для приготування страв в мережі WOG відбираються, згідно європейської моделі контролю безпеки HACCP (система аналізу ризиків небезпечних факторів і контролю критичних точок), яка побудована за принципом «від лану до столу». Страви нового меню – не виняток. Компанія пройшла сертифікацію HACCP і ISO 22000, проводить чіткий контроль на всіх етапах виробництва та обігу продуктів харчування, які потрапляють на прилавки мережі.

«Соковиті, духмяні ягоди дуже корисні для здоров’я і славляться своєю здатністю очищати і живити наш організм. Проте, ягідний сезон зовсім недовгий. Тому спеціально для любителів витонченого смаку ми вирішили саме взимку запустити в наших кафе ягідний сезон. Тепер кожен може скуштувати улюблений бургер з качкою або куркою з додаванням журавлини, а на десерт взяти мафін з вишнею чи чизкейк чорничний. Розраховуємо, що страви нового меню стануть популярними серед клієнтів мережі», – розказує керівник дирекції громадського харчування WOG Максим Пятаков.

Нові страви меню доступні в усіх відділеннях автозаправних комплексів WOG, WOG CAFE, а також кафе в аеропортах до 1 травня 2021 року.

Довідка. Мережа автозаправних комплексів WOG нараховує близько 500 об’єктів у всіх областях України. WOG є найбільшою українською монобрендовою мережею АЗС на вітчизняному ринку нафтопродуктів. Всі нафтопродукти в мережі WOG – виключно імпортного виробництва, і відповідають стандарту Євро-5. Поставки здійснюються з найсучасніших нафтопереробних заводів Румунії, Ізраїлю, Греції, Литви, Польщі, Білорусі та інших країн. Компанія активно розвиває супутні сервіси та послуги, зокрема, мережу WOG CAFE і WOG MARKET. Власники мережі WOG – Степан Івахів, Сергій Лагур, Софія Єремеєва і Роман Єремеєв.

Читайте також

Куратор проекту «До природи з добром»: Навіщо WOG запускає ЕКО-платформу


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку