Реклама тижня: Comfy, Фокстрот, Roshen, Glovo і Чорна п’ятниця

Реклама тижня: Comfy, Фокстрот, Roshen, Glovo і Чорна п’ятниця

22.11.2020 09:00
  895
Микола Маранчак

Щотижня з’являються нові креативні та цікаві рекламні ролики українських і зарубіжних брендів. У цій рубриці ми збираємо найкращі.

Цей текст доступний також російською мовою

Comfy

Comfy запустили рекламну кампанію до Чорної п’ятниці. Як і у більшості рітейлерів, усі ролики про знижки, з тією відмінності, що тут усе виконано лаконічно та з типовою ноткою Comfy-дуркуватості. Головний меседж, що “кожен собака” розповідає про ЧП в магазинах мережі.

Фокстрот

Фокстрот створив лисицю-перевертня для реклами Чорної п’ятниці. Зазвичай няшна бренд-героїня Фоксі перетворилася на монстра, від якого затремтіли ціни. «Фоксі чорніє, ціни тремтять» – лунає у тізері нового чорноп’ятничного ролика.

Plenty

Готові перевірити свій дух Різдва на міцність? Реклама паперових рушників Plenty показує, як маленькими дрібничками можна зіпсувати свято. В якийсь момент може здатися, що все геть погано, але відео закінчується життєствердним меседжем про те, що Різдво в колі сім’ї “завжди безлад, але це наш бардак”. Головною темою стала пісня “Love Hurts” гурту Nazareth.

Roshen

Кондитерська корпорація Roshen створила шоколад, який визиває звукові галюцинації та тягу до дрібного криміналу, як от крадіжка з магазину. Так новий шоколад Lacmi лише представили в рекламі, а взагалі все набагато прозаїчніше: молочний шоколад, карамель, арахісовий крем. Озвучили ролик два гарненьких песика (насправді ні).

Glovo

Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo запустив реп-маніфест кур’єрів. Для монтажу кліпу на пісню «Glovers Song» Артема Лоїка було використано більше сотні відео-фрагментів від кур’єрів з різних міст України. Таким чином компанія показала місто та доставку очима кур’єрів і що це не обов’язково рутинне виконання замовлень.

Читайте також

Реклама тижня: EVA, Samsung, Coca-Cola, Nike і Monatik


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку