Boss і Ultrashop відкриють магазини в харківському ТРЦ Nikolsky

Boss і Ultrashop відкриють магазини в харківському ТРЦ Nikolsky

05.11.2020 12:06
  256
rau

Харківський торгово-розважальний центр Nikolsky підписав орендні договори ще з двома торговими мережами сегмента fashion.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба компанії Budhouse Group, яка виступає девелопером проекту, обидва магазини будуть розташовані на першому поверсі торгового центру. Зокрема, загальна площа бутику німецького бренду Boss складе 264 кв. м.

Що стосується магазину Ultrashop, то він займатиме 366 кв. м площі. Відзначимо, що перший мультибрендовий магазин Ultrashop в Україні нещодавно розпочав роботу в столичному ТРЦ Retroville. Це новий проект української рітейл-компанії Ultra Group, яка представляє в країні такі міжнародні fashion-бренди як Levi’s, Guess, Baldinini, Karl Lagerfeld, Boss by BOSS, HUGO і Superdry. Зараз торговельна мережа Ultragroup в Україні об’єднує близько 90 монобрендових торгових точок.

Нагадаємо, раніше в торговому центрі Nikolsky були підписані договори з Calzedonia Group, Esprit, Swarovski, Megasport, Будинок іграшок, Сільпо, Foxtrot, LC Waikiki, Multiplex, Sport Life та іншими.

Довідка. ТРЦ Nikolsky розташований в центрі Харкова, на вул. Пушкінська, 2. Загальна площа торгового центру становить 106 000 кв. м, торгова – 53 000 кв. м. Паркінг розрахований на 700 машиномісць. Девелопер проекту – компанія Budhouse Group, в портфель реалізованих проектів якої також входять торгово-розважальні центри Lubava (Черкаси), Fabrika (Херсон) та Forum (Львів). Відкриття ТРЦ Nikolsky заплановано на березень 2021 року.

Читайте також –

Група Argo відкриє відразу три магазини в харківському ТРЦ Nikolsky


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку