English Home відкриє новий магазин в столичному ТРЦ Retroville

English Home відкриє новий магазин в столичному ТРЦ Retroville

21.10.2020 11:52
  252
rau

Виробник і рітейлер домашнього текстилю English Home розширює мережу магазинів в Україні.

Цей матеріал доступний російською мовою

Про це повідомляє міжнародна консалтингова компанія Colliers International, яка завершила оформлення угоди з оренди приміщення для відкриття магазину English Home в ТРЦ Retroville. Запуск в роботу торгової точки планується вже в грудні поточного року. Магазин займе 190 кв. м площі і розміститься в центральній галереї на першому поверсі ТРЦ Retroville. З відкриттям цього магазину мережа English Home в Україні зросте до 33 торгових точок в різних регіонах країни.

У Colliers International відзначають, що English Home є провідним виробником домашнього текстилю в Туреччині. Він використовує найбільш передові технології, а також натуральні якісні матеріали, які не завдають шкоди навколишньому середовищу і здоров’ю людини, пропонуючи широкий асортимент продукції. Товари бренду можна придбати в магазинах Туреччини, Болгарії, Греції, Польщі, Румунії та України.

Довідка. ТРЦ Retroville – це перший в Києві сучасний багатофункціональний торгово-розважальний центр з lifestyle концепцією. Серед переваг ТРЦ Retroville, який розташований у Києві за адресою проспект Правди, 47, можна виділити: наявність центральної площі для проведення тематичних івентів на 1 300 кв. м, дві галереї, закільцьовані по колу, парковку на 3 245 місць. Серед якірних орендарів: продуктовий гіпермаркет Novus, будівельний гіпермаркет Leroy Merlin, фітнес-клуб Sport Life, кінотеатр Multiplex, дитячий розважальний центр, ресторани і 250 магазинів.

Читайте також –

Анна Бондарєва, Епіцентр: Плануємо відкрити 40 Галерей ДЕКО в ТРЦ в найближчі роки


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку