ADER HABER в епіцентрі уваги рітейлерів України

ADER HABER в епіцентрі уваги рітейлерів України

15.09.2020 07:45
  208
rau

Юридична компанія ADER HABER взяла участь у щорічній найбільшій спеціалізованій виставці індустрії рітейлу і девелопменту в Україні – RAU Expo 2020, яка відбулася 9-10 вересня у НСК «Олімпійський».

На правах ексклюзивного юридичного партнера Асоціації рітейлерів України ADER HABER представила власний стенд, який став візитною карткою компанії та перебував у центрі уваги протягом всієї виставки.

Два дні заходу дозволили компанії провести тематичну сесію і панельну дискусію сесію на тему: «Retail у законі. Нові правила ведення бізнесу». Сесію традиційно відкрив та представив керуючий партнер ADER HABER Юрій Петренко.

Перший блок був присвячений правовим змінам та їхньому впливу на рітейл. Говорили про карантинну аренду, малу податкову реформу та порівняльну рекламу в законі. Серед експертів – представники компанії ADER HABER: старший юрист практики земельного права, нерухомості та будівництва Дмитро Ніколов, радник, співкерівник практики податкових спорів Станіслав Карпов та старший юрист практики земельного права, нерухомості та будівництва Ярослава Лаган.

Дмитро Ніколов розповів про зміни, які відбулися в правовому полі регулюванні оренди. Юрист пояснив, як це відобразилося на поточній судовій практиці та які перспективи застосування нововведень, що були запропоновані законодавцями.

Не менш важливої теми торкнувся радник Станіслав Карпов. Його виступ був про податкову реформу і що саме змінилося для рітейлу.

Про порівняльну рекламу та межі дозволеного у світлі останніх законодавчих змін у своєму виступі розповіла старший юрист ADER HABER Ярослава Лаган, а також поділилася перспективними методами ведення рекламних війн.

Дискусійна панель об’єднала провідних юристів ADER HABER та гігантів українського рітейлу. Секретами адаптації до нової реальності та досвідом ведення бізнесу у період та після карантину ділилися Сергій Федоровічев, директор з продажів Ашан Рітейл Україна, Олексій Панасенко, операційний директор NOVUS, Іван Дробот, керівник юридичного департаменту Будинку іграшок, Максим Храмов, керуючий партнер ресторанів Pastateca і Сіхарулі.

Партнер, керівник практики земельного права, нерухомості та будівництва ADER HABER Олександра Федотова в рамках дискусії розповіла про адаптивний карантин в регіонах та рітейлі. Окремо зупинилася на проблемах правового регулювання та шляхах їх вирішення у контексті поділу території України на зони залежно від епідеміологічної обстановки. А також говорила про стратегію захисту у випадку притягнення ТРЦ/рітейлерів до відповідальності за порушення вимог карантину.

Цього року ADER HABER вперше розіграла сертифікат на п’ять безкоштовних годин обслуговування в компанії. Кожен учасник виставки міг взяти участь у розіграші протягом двох днів, поклавши свою візитку у лотерейну вазу. Оголошення результатів відбулося 10–го вересня у прямому ефірі на сторінці ADER HABER у Facebook за участі керуючого партнера Юрія Петренко та СЕО RAU Оксани Приходько. Переможцем розіграшу став ТРЦ Dream Town.

Другий день виставки рітейлу і девелопменту завершився урочистою церемонією RAU Awards 2020, під час якої відбулося нагородження найкращих рітейлерів та девелоперів нашої країни. Серед акул бізнесу юридичну компанію ADER HABER представляв керуючий партнер Юрій Петренко. Він у складі Експертної ради визначав переможців і нагороджував на сцені.

А на кінець ADER HABER запровадили спеціальний приз для «Персони року у рітейлі» – сертифікат на 20 годин безкоштовного юридичного обслуговування. Переможцем став Андрій Шутко, віце-президент з розвитку Fozzy Group.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку