Правила карантину посилено: кого торкнуться нові обмеження

Правила карантину посилено: кого торкнуться нові обмеження

31.08.2020 12:24
  469
rau

На сайті Кабінету Міністрів України оприлюднено Постанову від 26 серпня 2020 року № 760, якою встановлюються додаткові обмеження, а також продовжено дію адаптивного карантину до 31 жовтня 2020 року.

Згідно змін до Постанови КМУ від 22.07.2020 року № 641 посилюються карантинні заходи у «зеленій» та «жовтій» зоні. Так, на території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій установлено «зелений» рівень епідемічної небезпеки забороняється проведення концертів, дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо).

На території регіону (адміністративно-територіальної одиниці), на якій установлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки забороняється робота після 24:00 та до 7:00 суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Асоціація рітейлерів України звертає увагу і нагадує, що при організації діяльності закладів торгівлі, громадського харчування тощо необхідно, в тому числі, керуватись тимчасовими рекомендаціями, затвердженими постановами Головного санітарного лікаря України та розпорядженнями органів місцевої влади.

Читайте також –

RAU не підтримує ініціативи Уряду та Верховної Ради України, що перекладають відповідальність за недотримання масочного режиму на бізнес


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку