Столичний ЦУМ продовжує партнерство з Асоціацією рітейлерів України

Столичний ЦУМ продовжує партнерство з Асоціацією рітейлерів України

29.07.2020 07:45
  98
rau

ЦУМ Київ продовжує партнерство з об’єднанням провідних гравців українського ринку роздрібної торгівлі.

Цей матеріал доступний російською мовою

Столичний ЦУМ – це перший та єдиний в Україні торговий об’єкт формату department store, який розташований у самому центрі Києва на вулиці Хрещатик, 38. Загальна площа об’єкту становить 45 000 кв. м, орендна – 23 500 кв. м.

На семи поверхах універмагу представлені жіночі та чоловічі колекції одягу, взуття та аксесуарів, товари для дітей, нішева парфумерія та декоративна косметика, предмети для дому та інтер’єру. На 6-му поверсі розташовано фуд-хол з кав’ярнями, ресторанами та кондитерськими (Egersund Seafood, M’ясторія, Goodwine, One Love Coffee, Honey), а на сьомому поверсі – преміальний кінотеатр мережі Multiplex та ресторан Milk Bar, відкриття якого заплановане на серпень цього року.

Загалом в ЦУМ представлено понад 1000 відомих міжнародних брендів. В тому числі Dolce&Gabbana, Liu Jo, Elisabetta Franchi, Kenzo, Hugo Boss, Escada, Max Mara та інші. Також універмаг розвиває напрямок власних закупівель, пропонуючи своїм відвідувачам речі відомих світових брендів, таких як: Jimmy Choo, Versace, Giorgio Armani, Victoria Beckham, Isabel Marant, Diane von Furstenberg, Barbara Bui, No21, Pierre Hardy, Nanushka, Pal Zileri, Bally, тощо. Крім того, в центральному універмазі представлені колекції українських дизайнерів, серед яких: Ksenia Schnaider, Sleeper, Ruslan Baginskiy, Anna October та інші.

Нагадаємо, що оновлений столичний ЦУМ було відкрито після реконструкції в кінці 2016 року. З травня 2019 року ЦУМ Київ став партнером Асоціації рітейлерів України – найбільшого в країні об’єднання гравців ринку роздрібної торгівлі і компаній, безпосередньо пов’язаних з рітейлом. До числа членів Асоціації входить більше 60 українських та міжнародних брендів, до числа партнерів більше 25 компаній – представники B2B сфери та девелопменту.

Читайте також – 

SYNERGY CONSTRUCTION стала партнером Асоціації рітейлерів України


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку