Мережа Пчелка маркет відкриває під Києвом магазин нового формату – City Market

Мережа Пчелка маркет відкриває під Києвом магазин нового формату – City Market

10.06.2020 07:45
  240
rau

Торговий об’єкт принципово нового для мережі формату буде розташований у Гостомелі за адресою вулиця Чкалова, 2. Відкриття маркету заплановано на 17 червня.

Як повідомили RAU представники Пчелка маркет, загальна площа City Market становить майже 4500 кв. м, торговельна – 2216 кв. м. Концепція торговельного закладу передбачає відкриті тематичні фуд-зони з піцерією, гриль-баром та кав’ярнею із духмяною випічкою власної пекарні. На відвідувачів чекають зелені зони очікування та відпочинку, належний рівень сервісу та гостинності.

Супермаркет цікавий тим, що кожна “вуличка міста” відповідає певному відділу товарів: Milk Street — молочні продукти, Drinks Street — напої, Coffee Street — кава. Родзинка у тому, що, наприклад, обираючи улюблені сорти кави чи чаю до дому, є нагода одразу спробувати вже обраний напій у затишній кав’ярні. Замовивши чашку ароматної кави чи чаю, можна поласувати справжніми круасанами та іншими смачними десертами від кондитерів власної ТМ Grand Gateau.

На Drinks Street серед широкого асортименту напоїв, є різні види пива, а поряд — чудовий пивний паб, де можна отримати задоволення від крафтового пива з німецькими ковбасками. Особливість гриль-бару у тому, що шеф-кухар готує м’ясо на грилі. Продукт можна скуштувати одразу чи забрати з собою. Також у City є колоритна італійська піцерія, де кожен, при бажанні, може відчути себе шеф-кухарем: власноруч створити піцу, обравши ті інгредієнти, які до смаку.

У торговому залі будуть працювати: аптека, хімчистка, зоомагазин, точка видачі Rozetka та інші партнерські заклади.

Біля супермаркету облаштовано парковку на 120 місць. Також є зарядна станція для електромобілів. Нагадаємо, мережа Пчелка маркет розвивається з 2015-го року. У Києві та містах-супутниках працює більше 30-ти магазинів.

Читайте також –

Олена Гречишкіна, Пчелка маркет: Невдовзі відкриємо новий формат City market площею 4000 кв. м


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку