Сільпо планує відкрити перший супермаркет у місті Южне Одеської області – ЗМІ

Сільпо планує відкрити перший супермаркет у місті Южне Одеської області – ЗМІ

14.05.2020 12:27
  384
rau

Торговий об’єкт буде розташований у складі нового ТРЦ Хвиля на проспекті Григорівського десанту, 3.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як пише портал AllRetail, оператор уже розпочав підбір персоналу в нову торгову точку, розмістивши вакансії на провідних вітчизняних інтернет-сервісах з працевлаштування.

За інформацією видання, зведення ТРЦ Хвиля було відновлено після заморозки будівництва. У минулому ця нерухомість належала Одеському припортовому заводу. В управлінні архітектури та містобудування Южненської міськради раніше повідомляли, що завершити здачу ТРЦ в експлуатацію планується в 2020 році.

Примітно, що новий Сільпо відкриється у відносно невеликому за населенням місті (згідно зі статистикою, в Южному проживає трохи більше 32 000 чоловік), проте привабливим для рітейлера тут вбачається близькість до популярного курорту Коблево. Інформація про дату запуску супермаркета та концепцію, в якій він буде оформлений, поки залишається невідомою.

В AllRetail також зазначають, що в Южному вже працюють магазини трьох food-рітейлерів: АТБ, Копійка і Точка.

Довідка. Сільпо – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Була заснована в 1998 році. Станом на 26 квітня 2020 року нараховує 260 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить в одну з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. У компанії діє проект підтримки та розвитку малих українських виробників Лавка традицій, продукцію яких можна придбати в Сільпо і делікатес-маркетах Le Silpo.

Читайте також –

Котячий рай: як виглядає новий дизайнерський магазин мережі Сільпо (фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку