Сільпо відкриває продажі за безготівковим рахунком

Сільпо відкриває продажі за безготівковим рахунком

21.04.2020 12:08
  204
rau

Відтепер у національній мережі супермаркетів Сільпо можна придбати товари за безготівковим рахунком.

Цей матеріал доступний російською мовою

«Під час карантину в наших гостей виникла потреба в дрібнооптових закупівлях з можливістю оплати за договором. Ми пришвидшили процеси всередині компанії, і тепер оформлення документів з фізичними та юридичними особами триватиме не більш як три дні», — пояснює директор з маркетингу Сільпо Катерина Огуряєва.

В компанії зазначають, що регіональні менеджери Сільпо підберуть необхідний асортимент, швидко зорієнтують щодо цін та зберуть замовлення на певну дату в зручній для відвантаження тарі. Також по безготівковому рахунку можна придбати подарункові сертифікати, включаючи електронний варіант.

Нагадаємо, раніше мережа Сільпо запустила послугу онлайн-замовлення і самовивозу товарів із супермаркетів, а також відкрила доступ до замовлення базового асортименту магазину за допомогою сервісу Glovo.

Довідка. Сільпо — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Була заснована в 1998 році та входить до торгово-промислової групи Fozzy Group. Станом на квітень 2020 року нараховує 259 супермаркетів, зокрема, 4 делікатес-маркети Le Silpo. 

Читайте також – 

Новини FMCG за березень: робота в карантин, чергові обмеження від влади та благодійність Сільпо, Novus і АТБ


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку