Мережа АТБ запустила онлайн-сервіс предзамовлення товарів

Мережа АТБ запустила онлайн-сервіс предзамовлення товарів

07.04.2020 04:54
  312
rau

Компанія АТБ-Маркет запустила у тестовому режимі сервіс онлайн-предзамовлення товарів та продуктів першої необхідності у магазинах торговельної мережі. Поки що він доступний лише в Дніпропетровській області.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба компанії, зараз сервіс працює як онлайн-вітрина магазину, де представлений певний перелік товарів та продуктів харчування, з урахуванням найбільшого попиту. Кожен користувач може обрати та замовити необхідні йому товари онлайн, на спеціалізованому сайті компанії zakaz.atbmarket.com, а у магазині тільки оплатити та забрати придбаний товар.

Головні принципи, які компанія АТБ-Маркет закладає у запропонований сервіс онлайн-предзамовлення для усіх клієнтів, полягають у наступному:

  • Дотримання всіх температурних режимів при формуванні замовлення та його збереженні: замовлення заздалегідь буде розподілене за принципом наповнення товарами на сухий та холодний пакунок.
  • 100% контроль якості і свіжості замовлених продуктів;
  • Можливість відмовитися або замінити будь-який товар у момент отримання продуктів в магазині.
  • Економія часу на відвідування магазину і пошук потрібних товарів: на момент отримання замовлення у магазині, воно вже чекатиме на клієнта.

Сервіс онлайн-предзамовлення наразі реалізовано у магазинах Дніпропетровської області. Після проходження всіх необхідних тестових процедур, компанія планує удосконалити сервіс та масштабувати його на усі регіони України.

Довідка. Корпорація АТБ – об’єднання великих українських компаній, що здійснюють свою діяльність в таких сферах бізнесу, як управління активами, роздрібна торгівля, виробництво і продаж продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія АТБ-Маркет, кондитерська фабрика Квітень, м’ясна фабрика Фаворит Плюс. Флагманом бізнесу корпорації є торговельна мережа АТБ. Станом на 7 квітня 2020 року торговельна мережа АТБ налічує 1099 магазинів в 282 населених пунктах України. 

Читайте також – 

Всі в онлайн: мережа Сільпо запустила інтернет-магазин


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку