Дитяча мрія: як виглядає новий парк розваг в ТРЦ Dream Town (фотоогляд)

Дитяча мрія: як виглядає новий парк розваг в ТРЦ Dream Town (фотоогляд)

10.10.2019 08:05
  917
Микола Маранчак

Дитячий парк розваг Happy kid’s Park зайняв площу 2800 кв. м і пропонує дітям широкий вибір різноманітних розваг.

Цей текст доступний також російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба торгово-розважального центру, відкриття парку відбулося на третьому поверсі ТРЦ в атріумі «Франція». Площа об’єкту – 2800 кв. м. Серед розваг, представлених в парку: лабіринт, інтерактивна кімната, скеледром, ніндзя-парк, зона для творчості і зона відпочинку. Також в Happy kid’s Park розташований великий дитячий фуд-корт і окремі кімнати для проведення свят і днів народження.

“У нас грандіозна батутна арена, її обов’язково варто відвідати дітям різного віку. Також варто звернути увагу на лабіринт, гірку Spider-Man — для дітей від шести років. Найменшим сподобається зона з м’якими іграшками, яка знаходиться поруч з лабіринтом”, – розповіла адміністратор парку Анна Курдибан.

Це перша велика зміна торгового центру з усіх запланованих в 2019 році. Крім цього, вже в IV кварталі 2019 року ТРЦ очікує ребрендинг – над проектом працює креативне агентство Banda. Але зміни торкнуться не тільки бренду – за участю міжнародних консультантів в Dream Town розробили план реконцепції всього ТРЦ.

«Ми приготували багато сюрпризів: нові орендарі, світові лідери і повний ребрендинг від Banda. Ви не дізнаєтеся Dream Town ні зовні, ні всередині, настають зміни. Багато чого не можу розкрити — поки не можу. Але Dream Town завжди попереду: був, є і буде. Обіцяю», — в ексклюзивному коментарі RAU розповів співвласник ТРЦ Dream Town Гарік Корогодський.

Крім відкриття дитячого парку розваг, в ТРЦ також анонсували запуск великого фуд-холу, найбільшого в країні спортивного хаба загальною площею понад 22 000 кв. м і багато іншого.

Команда Dream Town впевнена, що поліпшення пулу орендарів підвищить лояльність постійних покупців, а в довгостроковій перспективі забезпечить стійку конкурентну позицію об’єкта.

Нагадаємо, відкриття першої черги ТРЦ Dream Town на просп. Оболонський, 1 Б у Києві відбулося в 2009 році, другий – в 2011 році. Загальна площа ТРЦ становить 162 000 кв. м, орендна — 95 000 кв. м. Девелопером проекту виступило ТОВ «Віта Верітас». Згідно з даними Єдиного держреєстру, станом на березень 2019 року власниками ТОВ виступають Олександр Меламуд (0,9%) і компанія «Мулонорт ТРЕЙДІНГ ЛІМІТЕД» (99%), Людмила Шаповал (0,1%). Керівником компанії вказаний Гарік Корогодський.

Більше фотографій з Happy Kid’s Park в ТРЦ Dream Town – в фотоогляді.

*Слідкуйте за новинами ринку в Telegram RAU

Читайте також

Новини дитячих магазинів: Hobby Games, Papashon Kids, Антошка, MyPlay та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку