Огляд Jewelry&Accessories: Золотий Вік, Zarina і Люксоптика в новому форматі, а також SOVA, Камея та інші

Огляд Jewelry&Accessories: Золотий Вік, Zarina і Люксоптика в новому форматі, а також SOVA, Камея та інші

09.10.2019 08:10
  237
Микола Маранчак

Золотий вік і Zarina в новому форматі, перша Люксоптика у форматі “супермаркет”, SOVA в ТЦ Globus та інші відкриття і новації від основних гравців ювелірного ринку України.

Цей текст доступний також російською мовою

Золотий Вік у новому форматі

Золотий Вік відкрив у столичному ТРЦ Аладдін магазин у новому форматі. Як повідомляє рітейлер, формат відрізняє дизайн і розташування вітрин, а також презентація комплектів і нових колекцій. Асортимент торгової точки включає сучасні і класичні прикраси, вироби з діамантами та іншими дорогоцінними каменями, сережки, кільця, ланцюжки, браслети та багато іншого.

ZARINA в новому форматі

У київському ТРЦ River Mall відбулося урочисте відкриття бутіка ZARINA оновленого формату. Як повідомили в компанії, торговий об’єкт знаходиться в Києві на вул. Дніпровська набережна, 12. На території магазину можна знайти чотири зали ювелірних прикрас і сувенірів, а також лаундж-зону. В асортименті представлені золоті та срібні прикраси як до особливих випадків, так і для повсякденного носіння.

Перша Люксоптика у форматі «супермаркет»

Як повідомила RAU прес-служба компанії, Люксоптика в ТРЦ River Mall стала першою торговою точкою, яка втілила завдання оновленої бренд-платформи — піти від неприємної конотації оптики як аптеки чи лікарні, і перетворитися на місце, де люблять окуляри і людей в окулярах. Експертиза мережі в діагностиці зору і оптичному продукті відображена в наявності двох обладнаних за останніми технологіями кабінетів лікаря, а також спеціальної виділеної зони для комфортного підбору лінз.

Новий об’єкт всеукраїнської мережі оптик став вже 174 – м у портфелі рітейлера.

Люксоптика відкрила першу точку формату «супермаркет» — в київському ТРЦ River Mall

SOVA в ТЦ Globus

Ювелірний бренд SOVA відкрив у столичному торговому центрі Globus свій новий торговий об’єкт. Як повідомляє рітейлер, новий магазин SOVA площею 26 кв. м знаходиться на першій лінії торгового центру навпроти корнерів Tous і Pandora і поруч з магазином VOVK.

“Нам було вкрай важливо відкрити магазин в ТЦ Globus, багато наших клієнтів чекали нас саме там. Так як ми ретельно вибираємо локації для розміщення, цей процес зайняв певний час. Однак зараз ми абсолютно задоволені розташуванням і розмірами нової точки”, – прокоментував відкриття виконавчий директор SOVA Степан Слинчук .

В магазині доступні основні колекції бренду, новинки, а також вироби з максимальними знижками до 60% з розділу Outlet. На даний момент в Україні працює 21 точка продажу ювелірного бренду SOVA: в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Миколаєві, Івано-Франківську.

Ювелірна Карта в ТРЦ SkyMall

Всеукраїнська мережа Ювелірна Карта відкрила 1 вересня шоу-рум на другому поверсі столичного ТРЦ SkyMall. Про це рітейлер повідомив на своєму сайті. Сьогодні мережа налічує 10 торгових точок в Києві і одну в Броварах.

Камея в Коломиї

Ювелірна мережа Камея відкрила у Коломиї свій новий салон. Об’єкт розмістився на вул. Вагилевича, 1. Колекція мережі включає кільця, сережки, підвіски, ікони, браслети і багато іншого.

Мережа налічує близько 20 торгових точок, більша частина яких працює в Івано-Франківську та області.

Золотий Вік.Срібло в Ясінях

У в місті Ясіня відкрився новий фірмовий магазин Золотий Вік.Срібло. Магазин розташувався за адресою вул. Миру, 7. В асортименті нового магазину жителі та гості селища знайдуть класичні срібні кільця, сережки, підвіски, кільця, ланцюжки та інше.

Читайте також наш попередній огляд –

Новини Jewelry&Accessories: Dominant Diamonds, Укрзолото, Золотий Вік, SOVA, My I та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку