Психологічний рубіж: лінія магазинів EVA відкрила 900-й магазин

Психологічний рубіж: лінія магазинів EVA відкрила 900-й магазин

07.10.2019 01:22
  206
rau

Національна мережа Лінія магазинів EVA збільшила кількість відкритих магазинів до 900-та. Святкове відкриття з цього приводу відбулось у Запоріжжі

Лінія магазинів EVA розширила мережу до 900 торгових точок. Протягом 2019 року було відкрито понад 120 магазинів. Найбільше зростання мережі відбулося у Київській області – 142 магазини. На другому місці Дніпропетровська область, де з’явилось 114 нових торгових точок. Замикає трійку лідерів Одеська область, де було відкрито 88 магазинів. Святкове відкриття 900-го магазина EVA відбулось 5 жовтня у Запоріжжі.

«Наша мета – бути доступними у найвіддаленіших куточках України й зрости до мережі з 1000 магазинів. Саме тому ми активно розширюємо присутність у всіх регіонах та надаємо ще більше можливостей проявити турботу про себе та близьких. Нові магазини з’являються там, де вони найбільш потрібні: поруч із нашими клієнтами», – говорить Віктор Средній, операційний директор Лінії магазинів EVA.

Нагадаємо,  у вересні Національна мережа Лінія магазинів EVA стала переможцем номінації серед кращих рітейлерів і девелоперів – Retail&Development Business Awards. Компанія отримала нагороду “Рітейлер року в drogerie” від Ukrainian Retail Association.

Щорічний конкурс Retail&Development Business Awards проводиться з метою обрання найкращих у галузі роздрібної торгівлі, девелопменту та електронної комерції. Рітейлери всієї країни змагаються у 15 номінаціях. Переможців визначає Експертна рада та відкрите голосування учасників ринку.

Довідка. Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари по догляду за обличчям та тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари по догляду за малюками. Понад 6 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності EVA МОЗАЇКА.

Шість років поспіль компанія EVA займає лідерські позиції, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». Наприкінці 2018 року Лінію магазинів EVA визнано «Кращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу премії «Вибір року-2018», у 2019 компанія отримала нагороду «Рітейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association. Постійний проект допомоги недоношеним дітям «Orange Days в EVA!» приніс перемогу в конкурсі, ініційованому ООН в Україні Partnership for Sustainability Award 2018.

За 16 років компанія зросла до кількості 900 магазинів по всій території України, представила більш ніж 30 000 асортиментних позицій, а також започаткувала 37 власних торгових марок. Зараз штат співробітників мережі налічує понад 11 000 осіб.

Читайте також –

Руслан Шостак, EVA і Varus: Наша мета – бути в топ-500 світових компаній


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку