Рітейлер Секунда відкрив перший магазин нового формату Casio G-Shock Store

Рітейлер Секунда відкрив перший магазин нового формату Casio G-Shock Store

23.08.2019 03:55
  188
Ukrainian Retail Association

Мережа магазинів Секунда відкрила перший концептуально новий формат магазину Casio G-Shock Store у київському торгово-розважальному центрі River Mall.

Цей матеріал доступний російською мовою

Як повідомила RAU прес-служба групи компаній Фокстрот, до активів якої відноситься мережа Секунда, новий магазин компанії на Дніпровська набережній, 12 став уже 39-м для рітейлера в Україні.

«Саме в цьому ТРЦ Секунда відійшла від традицій бути майданчиком для всіх брендів одночасно і представила колаборацію з провідним брендом на світовому ринку технологічних і надійних годинників. Хочу зауважити, що від ідеї до реалізації все у цьому магазині було зроблено командою Секунди», – прокоментував відкриття виконавчий директор мережі Андрій Острогляд.

В свою чергу співзасновник групи Фокстрот Валерій Маковецький відзначив, що саме з бренду Casio в 1993 році починалася історія мережі Секунда. «Це новий рівень розвитку, коли мережа вперше в Україні представляє подібного роду проект, підтверджуючи, що лідирує не тільки за кількістю торговельних точок, а й в ідеях, концепціях роботи зі світовими виробниками і покупцями», – зауважив Маковецький.

В компанії також підкреслили, що атмосфера і дизайн інтер’єру в магазині передає стиль і філософію бренду Casio. Кількість SKU магазину – 900 моделей наручних годинників – це ексклюзивний для України преміальний асортимент G-shock, Edifice і Pro Trek. Не забули в мережі й про любителів класичних та інноваційних годинників: в магазині також представлені моделі від американських, швейцарських та інших європейських виробників.

Наразі в компанії готуються до свята відкриття з акціями та подарунками, який співпаде з Grand Open нового ТРЦ River Mall.

Довідка. Торгова мережа Секунда вже 26 років є одним з лідерів на ринку годинників в Україні за кількістю торгових точок. Стартувавши з бренду Casio, Секунда вийшла на рівень національного рітейлера і сьогодні представлена 39 магазинами по всій території України від Львова до Сєвєродонецька. На сьогоднішній день середня торговельна площа магазину становить 50 кв. м (максимальна – понад 100 кв. м). Мережа впевнено продовжує відкривати магазини в містах-мільйонниках в сучасних ТРЦ з хорошим підбором операторів і розвиненою сферою розваг.

Група компаній Фокстрот розвиває бренди Фокстрот. Техніка для дому (рітейл побутової та електронної техніки) і Секунда (годинниковий рітейл), а також DEPO‘t Center і Fantasy Town (управління нерухомістю в ГК Фокстрот).

Співзасновники групи компаній – Геннадій Виходцев (генеральний директор) і Валерій Маковецький (голова наглядової ради).

Читайте також –

Повернення лисиці: як виглядає магазин Фокстрот нового формату (фоторепортаж)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку