Мережа магазинів Там Там стала членом Асоціації рітейлерів України

Мережа магазинів Там Там стала членом Асоціації рітейлерів України

13.06.2019 08:05
  857
rau

Компанія, яка управляє найбільшим гіпермаркетом Волинського регіону приєдналася до профільного об’єднання гравців ринку роздрібної торгівлі.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Мережа Там Там бере початок у липні 2004 року, коли ТОВ «Континіум-Трейд» спільно з партнерами почали зводити гіпермаркет Там Там у Луцьку. Великий сучасний об’єкт, під час будівництва якого була облаштована і прилегла територія: побудували транспортні розв’язки, дитячий майданчик та парковку на 400 автомобілів, поставили світлофори, провели дві додаткові лінії електропостачання. Завдяки цьому відразу змінилось обличчя всього міста.

Там Там – єдиний найбільший на Волині гіпермаркет – розташований у Луцьку за адресою пр-т Соборності, 43. Загальна площа гіпермаркету – 9600 кв. м, з яких площа торгового залу – 4500 кв. м, 2500 кв. м – виробничі приміщення (м’ясний, холодний і гарячий кулінарні цехи, кондитерська та пекарня), 1000 кв. м. – торгові та сервісні відділи (банк, аптека, сувенірні відділи, ювелірні вироби, фотоцентр, квіти, мобільні телефони).

Асортимент Там Там нараховує понад 40 000 найменувань товарів. Безперебійну роботу гіпермаркету забезпечує 210 працівників.

В 2019 році розпочалось масштабне оновлення об’єкту, яке включило в себе не лише рестайлінг, а й ребрендінг, а також змінився загальний концепт гіпермаркету.

Керівництво та колектив RAU вітають вступ компанії до Асоціації та сподіваються на довгу, успішну та взаємовигідну співпрацю.

Читайте також –

Холдинг Укрпромпостач став членом Асоціації рітейлерів України


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку