Пора оновитися: Сільпо закриває один із найуспішніших київських магазинів

Пора оновитися: Сільпо закриває один із найуспішніших київських магазинів

24.05.2019 08:05
  306
Іван Зайцев

Столичний супермаркет Сільпо біля станції метро Лук’янівська буде закритий на реконструкцію як мінімум на три місяці.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Як стало відомо RAU, найближчим часом магазин Сільпо в торговому центрі Квадрат біля станції метро Лук’янівська за адресою Білоруська, 2, буде закритий на реконструкцію. У прес-службі Fozzy Group не змогли прокоментувати дану інформацію, але співробітники супермаркету підтвердили, що зараз завершується розпродаж залишків товару. Після чого об’єкт буде закритий на реконструкцію і оновлення, за словами персоналу – мінімум на три місяці.

Варто зазначити, що цей магазин працює вже більше десяти років, але останнім часом кількість скарг і претензій клієнтів на умови здійснення покупок і постійні черги помітно збільшилася. Разом з тим, не під диктофон представники Сільпо говорили, що цей супермаркет – один з найуспішніших у всій торговій мережі бренду, та помітно випереджає багато інших об’єктів по оборотності товарів і загальному виторгу.

Проте, фізична й моральна застарілість магазину підштовхнула менеджмент компанії до вирішення оновити торгову точку в самий «низький» сезон – літо – коли потік покупців помітно знижується.

Варто відзначити, що Fozzy Group регулярно оновлює свої магазини, хоча не поспішає повідомляти про це клієнтам. Так, уже кілька тижнів закритий магазин в Києві за адресою Харківське шосе, 144 Б, причому немає ніяких вказівок на те, закритий він на реконцепцію або оновлення, чи мережа не змогла домовитися про продовження оренди, тому звільняє приміщення.

У цьому може грати роль суперечка щодо прав власності на мікрорайонний ТЦ, де знаходилась крамниця: так, в грудні минулого року нинішні власники центру повідомляли про спробу рейдерського захоплення. У прес-службі компанії також утрималися від коментарів.

У той же час, як повідомляє портал AllRetail, в Луцьку Сільпо вже підписало договір оренди та відкриється в реконструйованому ТЦ Імідж за адресою вулиця Рівненська, 89. Це буде вже четверта торгова точка бренду в місті. За інформацією джерел AllRetail, магазин буде відкритий в новому концептуальному стилі та розміститься на цокольному поверсі реконструйованого ТЦ.

На даний момент інформація про пошук персоналу для навчання в новому магазині Сільпо в Луцьку вже міститься на провідних вітчизняних інтернет-сервісах з працевлаштування.

Реконструкція ТЦ Імідж в Луцьку розпочалася ще в 2013 році, а планованою датою введення в експлуатацію будівлі був кінець 2015-го, але в зв’язку з різними причинами проект був заморожений на деякий час.

Читайте також –

Зайти в Сільпо: Скільки конкурентів поглинула торговельна мережа за два десятки років


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку