Новини ресторанів і кафе: River Grill, Сушия, Реберня, Grill do Brasil та інші

Новини ресторанів і кафе: River Grill, Сушия, Реберня, Grill do Brasil та інші

20.05.2019 08:10
  712
Микола Маранчак

River Grill на Русанівській набережній, перший кіберспортивний бар в Україні, доставка їжі від Grill do Brasil, Сушия на Подолі, друга Реберня у Львові та інші.

Цей текст доступний також російською мовою

River Grill на Русанівській набережній

12 травня Києві відкрився ресторан-партнер мережі Tarantino Family – River Grill, який спеціалізується на стравах з мангалу. Як пише The Village, заклад знаходиться на березі Дніпра в колишньому приміщенні насосної станції на Русанівці. Його площа – 1000 кв. м. В River Grill пропонують влаштовувати колективні заходи та банкети – для цього передбачений зал на другому поверсі. Формат закладу описують як «кафе в парку», розраховане воно на 400 посадочних місць. Середній чек – 500-600 гривень.

Ресторан Grill do Brasil запустив доставку

Столичний ресторан Grill do Brasil, що славиться безлімітними частуваннями за фіксовану ціну, запустив пропозицію доставки страв у UberЕats. У меню представили ключові хіти заклади, які можна брати на пікніки, а також на обід/вечеря для великих компаній, так як порція кожної з представлених позицій йде від 1 кг: яловичі ребра, курячі ніжки, стейк рибай і свинячі ребра. Всі пропозиції розмістили в категоріях американська кухня, стейки, BBQ.

Друга Реберня у Львові

«Холдинг емоцій !FEST” відкрив 2 травня другий заклад Реберня у Львові. Ресторан у форматі поп-ап знаходиться на вулиці Старознесенській 24-26 на території !FESTrepublic. Працює нова Реберня тільки з п’ятниці по неділю до 00:00. У меню традиційно можна знайти ребра на вогні, скумбрію на грилі, овочеве асорті, фірмове пиво «Зеник» та інше.

Grand Cafe Leopolis

Ще один новий заклад “Холдингу емоцій !FEST” під назвою Grand Cafe Leopolis розпочав роботу 28 квітня у приміщенні Львівської ратуші. Як повідомляє The Village, в меню можна знайти сніданки, супи, салати і листкове тісто з начинками. Але спеціалізується заклад на десертах: наприклад, Наполеон тут називають “безжально-наркотичним”. До десертів пропонують каву від власного постачальника !Coffee FEST Mission.


Сушия в БЦ Астарта

На початку травня в БЦ Астарта, розташованому в районі метро Контрактова площа (вул. Ярославська, 28) в Києві, відкрився ресторан японської кухні Сушия. Заклад став 36-м у мережі ресторанів в Україні та 22-м у Києві. Приміщення розраховане на 95 посадочних місць.

Перший кіберспортивний бар в Україні NaVi Bar

Заклад NaVi Bar під брендом української кіберспортивної команди Natus Vincere, почав роботу в тестовому режимі в ТЦ Метроград на Хрещатику. Про це пише The Village. В заклад є два зали, в них встановлені телевізори для трансляції кіберспортивних турнірів. За кухню фан-бару відповідає команда Food vs Marketing, також відома за закладами Noodle vs Marketing, Banh Mi vs Marketing i Window 1.

Меню NaVi Bar розділили на кілька блоків: основні страви, тарілки і боулі, бургери і сендвічі, а також стартери. Заклад називають простором для геймерів і кіберспортсменів, де можна цікаво провести час з друзями і швидко поїсти.

Названо переможця ресторанної премії “пальмова гілка”

Італійський ресторан «Італійська редакція», розташований в Києві на вул. Великій Васильківській, отримав ресторанну премію «Пальмова гілка». Як пише The Village, «Срібну пальмову гілку» і спеціальну премію Leaders Club Ukraine отримав рибний бар Селедочна.

«Пальмова гілка ресторанного бізнесу» – міжнародна ресторанна премія, яка визначає кращі нові концепції закладів. Щорічно проводять нагородження у Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччині, Люксембургу та Росії, а з 2016 року – і в Україні. Переможці попередніх українських премій – «Любимый дядя», «Остання барикада» и «Жизнь замечательных людей».

Читайте також наш попередній огляд –

Новини ресторанів та кафе: Food Station на Поштовій, Пузата Хата, Євразія, Mamamia та інше


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку