Новини ресторанів та кафе: Food Station на Поштовій, Пузата Хата, Євразія, Mamamia та інше

Новини ресторанів та кафе: Food Station на Поштовій, Пузата Хата, Євразія, Mamamia та інше

09.04.2019 08:05
  500
Микола Маранчак

Food Station на Поштовій площі в Києві, Пузата Хата в ТЦ Оазис Героїв Дніпра, Mamamia в Smаrt Plaza Obolon, два нових проекти і власна служба доставки Діми Борисова, закриття ресторану Дім Легенд у Львові та інше.

Цей текст доступний також російською мовою

Food Station на Поштовій

27-28 квітня засновник “Вулична їжа” Роман Тугашев запускає в Києві новий проект – “Бухта Food Station”. Як повідомляє БЖ, це 20 морських контейнерів, в яких буде розміщено 17 точок з їжею, два бари і лаунж-зона. Проект буде частково захоплювати Річковий вокзал, в якому вже почали реновацію. Там проводитимуть виставки та кінопокази.

В Бухта Food Station будуть представлені такі проекти: Маца і устриці, Bistro Bistro, Справжні чебуреки, Khu Yum, азіатська їжа від Wok Factory та інші. Також будуть бургери від Black Burger і стейки з ребрами, барбекю і шашликом від Meat Story і Реберня. Проект працюватимемо тільки в теплі місяці – до середини жовтня.

Mamamia в ТЦ Smаrt Plaza Obolon

10 березня на антерсолі першого поверху ТЦ Smаrt Plaza Obolon відкрився ресторан Mamamia. Як повідомляє компанія UTG – ексклюзивний брокер проекту торгово-розважального центру, концепція нового закладу ґрунтується на принципах сімейної італійської піцерії.

В основі меню Mamamia – італійські страви: авторська піца, паста власного виробництва, традиційні салати і закуски. У барному меню зроблений акцент на винну карту, а також лікери власного виробництва. 

Євразія в ТЦ Smаrt Plaza Obolon

Також в новому торговому центрі 27 березня розпочав роботу ресторан Євразія в абсолютно новому стилі. Об’єкт розмістився на площі понад 500 кв. м на другому поверсі ТЦ і став 22-м у Києві.

Крім цього, мережу оновила інтер’єр ресторану на Бессарабці. Стіни закладу прикрасили молодіжні графіті, також були оновлені меблі та обладнання.

Пузата Хата в ТЦ Оазис Героїв Дніпра

У київському ТЦ Oasis відкрилася двоповерхова Пузата Хата. Об’єкт мережі розташується на площі 928 кв. м. (211 кв. м на третьому поверсі і 717 кв. м на четвертому) торгового центру на станції метро Героїв Дніпра. У ресторану є власна тераса з виходом на зелений дах.

Нагадаємо, перший ресторан Пузата Хата почав роботу в 2003 році на Бессарабці в центрі Києва. На даний момент мережа складається з тридцяти чотирьох закладів.

Ресторан Дім Легенд у Львові закрили

У Львові закрили ресторан Дім Легенд, який працював на вулиці Староєврейській. Про це The Village Україна повідомили в «Холдингу емоцій !Fest». Причина закриття – закінчення терміну оренди будівлі. В !Fest планують відновити проект, проте в іншому приміщенні.

“Власник будинку має інші плани щодо його використання, і кожен далі йде своєю дорогою. Але легенди мають здатність перевтілюватися, тому ви, можливо, зустрінете частину цієї легенди де-небудь у Львові”, – коментує співзасновник Холдингу емоцій !Fest» Андрій Худо.

Весь персонал працевлаштують в інших закладах мережі !Fest. Авто з даху та декорації з фасаду будівлі демонтують, проте машину планують встановити в іншому місці. Ресторан Дім Легенд працював на вулиці Староєврейській протягом 10 років.

Tbiliso на Деміївській

У Києві з’явився ще один ресторан Tbiliso. Як пише Posteat, п’ятий заклад мережі розташований на вулиці Деміївській, 31, в житловому комплексі Park Avenue. У меню ресторану — 11 видів хачапурі і 6 видів хінкалі, 4 види люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Винна карта включає в себе широкий вибір грузинських вин. Також є італійське та іспанське вино.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні. Ще 4 ресторани працюють на Русанівській Набережній, в ТРЦ Dream Town, New Way і Lavina Mall.

Два нових проекти Діми Борисова і власна служба доставки

Ресторатор Дмитро Борисов анонсував запуск двох нових форматів закладів. Як пише The Village Україна, найближчим часом у Києві почнуть роботу закладу «Біляш, пончик і шаурма», а також VarenykyNow від «Сім’ї ресторанів діми Борисова». Про це Борисов повідомив в інтерв’ю порталу.

«За вісім років я виконав усі амбіції на рівні великих ресторанних форм, які розвивають гастрономічну культуру. Цей гештальт я вже закрив. […] Зараз ми розвиваємо формати, які швидко масштабуються», – каже Борисов.

Перший формат – «Біляш, пончик і шаурма». «Це біляш розміром із сосиску в тісті зі соковитим м’ясом, порція пончиків, як у дитинстві, і, маю надію, найкраща у світі шаурма за 39 гривень», – розповідає засновник «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Додає, що для формату готують приміщення на вулиці Великій Васильківській.

Другий – VarenykyNOW. «Хочеться, так би мовити, make varenyky great again. Хочемо запустити формат в азійському стилі, як у Китаї, де в закладах стоять вежі з пароварок із бао. Але в нас будуть полтавські парові вареники з грибами, м’ясом, картоплею чи капустою. А ще кремовий борщ у капусті та сало з карпатським трюфелем. Це також максимально швидка подача і демократичні цінники», – додає Борисов.

Крім того, «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» запускає власний сервіс доставки. Першим проектом Борисова із власною доставкою стане моноформат Philadelphia.

Sharikava на Подолі

5 квітня в Києві на Подолі розпочала роботу нова кав’ярня Sharikava. Як повідомляється на офіційному Facebook житомирської мережі, coffee point з сендвічами, авторськими цукерками і арахісової пастою відкрився на вул. Нижній вал, 37/20. Об’єкт став першим в столиці. Заклади мережі Sharikava можна також знайти в Житомирі та Вінниці.

Salateira буде відкривати кухню, що працює виключно для сервісів доставки їжі

Як повідомляє прес-служба мережі ресторанів здорової їжі, 20 березня у багатьох закладах компанії можна було спостерігати значний ажіотаж на замовлення доставки Glovo. У цей день сервіс проводив акцію: безкоштовна доставка з ресторанів, значно вплинула на кількість кур’єрів і замовлень. Через ажіотаж клієнти, які відвідували заклади Salateira, змушені були деякий час чекати, поки їх страви приготуються.

Для того, щоб запобігти створення черг та поліпшити якість обслуговування клієнтів в ресторанах, Salateira найближчим часом планує відкрити окрему кухню, яка буде працювати виключно для служби доставки Glovo.

Salateira буде відкривати кухню, які працюють виключно для сервісів доставки їжі

Читайте також

Новини ресторанів та кафе: Cinnabon, IL Molino, Salateira, Чорноморка та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку