Стартував прийом заявок на премії Zakupki.Кращi та Digital.Кращі

Стартував прийом заявок на премії Zakupki.Кращi та Digital.Кращі

11.05.2019 08:15
  248
rau

Номінувати на премію свою компанію або найкращого партнера може кожен. Потрібно лише заповнити форму та вказати, які досягнення варті нагороди.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Цьогоріч премія Zakupki.Кращi та Digital.Кращі відзначить лідерів у чотирьох категоріях: “Експертний вибір”, “За результатами в системі”, “Громадський вибір: Закупівлі” та “Громадський вибір: Цифрові технології”. Визначення компаній, на які слід рівнятися у закупівлях та діджитал-технологіях, уже втретє ініціював торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua.

“Громадський вибір” – шанс для учасників ринку самим обрати кращих у своїх лавах. Можливість запропонувати кандидата є у кожного. Отримати нагороду “Громадський вибір: Закупівлі” може будь-хто із замовників та постачальників, які працюють у державних та комерційних закупівлях.

Zakupki.Кращі

Ви – замовник і хочете відзначити свого надійного партнера-постачальника? Чи навпаки – як учасник торгів прагнете, щоб нагороду отримав ваш зразковий замовник? Заповніть форму і зазначте, які досягнення номінанта варті премії.

Український бізнес тільки стає на шлях діджиталізації. Тому організації, які активно впроваджують цифрові технології і тим самим змінюють ринок, заслуговують на визнання. Це складний процес, але необхідна умова розвитку сучасної компанії. Новітні інструменти роблять бізнес більш гнучким, ефективним та заощаджують ресурси.

Digital.Кращі

Знаєте компанію, яка стежить за новаціями та не боїться змін? А може ваша організація за останній рік здійснила цифровий прорив? Висувайте номінантів на премію і обов’язково зазначте, чому саме вони варті нагороди.

Відзначити досягнення своєї компанії чи висунути у номінанти свого найкращого партнера можна до 17 травня. Для цього перейдіть за посиланням та заповніть форму. Аби голос був врахований, у відповідному полі напишіть коментар, за що саме, на вашу думку, варто нагородити того чи іншого претендента.

Переможців у категоріях “Експертний вибір” та “За результатами в системі”, як і минулого року, обиратиме спеціальне журі. До нього увійшли фахівці моніторингового порталу DOZORRO та представники торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua.

Премія Zakupki.Кращi – відзнака, що була започаткована у 2016 році. Вона вручається замовникам та постачальникам, які використовують можливості електронних закупівель найбільш ефективно. Нагородами відзначаються учасники у трьох категорiях: “Експертний вибір”, “За результатами в системі”, “Громадський вибір: закупівлі”. Засновник премії – популярний торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua.

Премія Digital.Кращі започаткована у 2019 році. Її отримають компанії, які стежать за новаціями й активно впроваджують цифрові технології. Нагородами відзначать учасників у двох категорiях: “Експертний вибір” та “Громадський вибір: цифрові технології”. Засновник премії – популярний торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua.

Zakupki.Prom.ua учасник системи публічних електронних закупівель ProZorro. На майданчику бізнес може працювати у кількох напрямах: як постачальник брати участь у державних та комерційних закупівлях і як замовник закуповувати товари й послуги для власних потреб.

Моніторинговий портал DoZorro – це платформа, де кожен учасник системи (постачальник, замовник, контролюючий орган, громадянин) може дати зворотній зв’язок державному замовнику чи постачальнику, обговорити та оцінити умови конкретної закупівлі, проаналізувати закупівлі окремого державного органу чи установи, підготувати та подати офіційне звернення до контролюючих органів та багато іншого.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку