Біля Південного вокзалу в Києві побудують новий торговий центр

Біля Південного вокзалу в Києві побудують новий торговий центр

25.02.2019 04:00
  357
Іван Зайцев

Відкриття об’єкту, розташованого за адресою вулиця Георгія Кірпи, 2 Б, заплановано на II квартал поточного року.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Про це RAU повідомила прес-служба міжнародної компанії Colliers International (Україна), яка виступає ексклюзивним брокером проекту. Торговий центр загальною площею 2000 кв. м знаходиться в безпосередній близькості до Південного вокзалу столиці (50 метрів), в одному з найжвавіших районів міста (щоденний пішохідний трафік складає більше 100 000 людей в день) і запланований до відкриття у II кварталі 2019 року. Цей не класичний торговий центр можна віднести до формату Street retail з передбаченими окремими входами для кожного орендаря.

Концепцією проекту передбачено розміщення двох ресторанів великих форматів, з літніми терасами на даху будівлі, а також магазинів імпульсних і щоденних покупок, що дозволить максимально якісно генерувати потоки відвідувачів.

За інформацією на сайті Київської міської державної адміністрації, земельну ділянку за адресою вулиця Георгія Кірпи, 2 Б, передано у 2016 році ТОВ “Полюс-центр” (код 34693738) “для реконструкції підземного будівлі під багатофункціональний комплекс”.

Згідно з інформацією сервісу YouControl, кінцевим бенефіціарами компанії вказані Костянтин Пивоваров та Євгенія Розумна, які внесли в статутний фонд Полюс-Центр по 1,1 млн грн. Також Півоварову належить контроль над ще рядом компаній, пов’язаний з будівництвом і управлінням нерухомістю.

Читайте також –

Arricano залучила 140 млн грн для фінансування будівництва ТРЦ Lukianivka


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку