POS store пропонує POS-матеріали для роздрібної та оптової торгівлі (відео)

POS store пропонує POS-матеріали для роздрібної та оптової торгівлі (відео)

25.02.2019 08:00
  476
rau

POS STORE – офіційний та ексклюзивний представник литовського заводу Litpolstar в Україні, пропонує продукцію для створення успішних і комфортних магазинів.

Без POS-матеріалів не може існувати жоден сучасний успішний магазин або інший торговий об’єкт. Розумне і грамотне використання POS-матеріалів – це мистецтво залучення покупця і формування його лояльності по відношенню до магазину (супермаркету, гіпермаркету тощо), що безпосередньо впливає на збільшення обсягу продажів.

80% покупців приймають рішення про покупку конкретного товару в місцях продажу. Тому продукція і досвід фахівців POS store стануть у нагоді, щоб спонукати покупця до вибору і купівлі товару.

Магазин POS store, розташований в Києві на вул. Сімферопольський, 3/2, пропонує продукцію для продуктових супермаркетів, аптек, магазинів побутової техніки та електроніки, будівельних супермаркетів, магазинів одягу, товарів для будинку, дитячих магазинів, магазинів всіх форматів, дистриб’юторів, виробників, ресторанів, кафе, кондитерських, рекламних компаній та інших торгових об’єктів. Весь презентований товар можна приїхати і все протестувати, а сформувавши замовлення – отримати відвантаження товару протягом 10 хвилин.

Більше інформації можна дізнатися на сайті: posstore.com.ua

Місія компанії допомагати клієнтам створювати успішні та комфортні магазини для покупців, які приносять максимальний прибуток своїм власникам і їх співробітникам.

Матеріал публікується на правах реклами

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку