У другій черзі ТРЦ Rive Gauche відкриються Decathlon, Leroy Merlin і Multiplex

У другій черзі ТРЦ Rive Gauche відкриються Decathlon, Leroy Merlin і Multiplex

15.02.2019 08:05
  402
Іван Зайцев

Крім них, в об’єкті також працюватимуть сімейний розважальний центр, близько 200 магазинів, фуд-корт і соціальні простори.

Read in English
Цей матеріал також доступний російською мовою

Про це RAU повідомила прес-служба CEETRUS Ukraine – девелопера торгово-розважального центру. Будівельні роботи вже почалися. Точна адреса об’єкта – вулиця Здолбунівська, 17. Завершено проектування каркаса будівлі, закінчені дизайн екстер’єру та інтер’єру ТРЦ. Проводяться будівельно-монтажні роботи, в тому числі пальового фундаменту будівлі.

Будівництво другої черги Rive Gauche передбачає спорудження двоповерхового торгово-розважального центру з підземною парковкою загальною площею 185 000 кв. м, орендною – 77 300 кв. м. Як зазначили представники CEETRUS Ukraine, 55% орендної площі буде відведено під якірних орендарів. У їх числі: 8-зальний кінотеатр Multiplex, сімейний розважальний центр, супермаркет спортивних товарів Decathlon, будівельний гіпермаркет Leroy Merlin. Також передбачена торгова галерея, де можуть розміститися 200 магазинів, фуд-корт, соціальний простір і бутиковий формат фітнесу.

«Унікальність і особливість ТРЦ – надання клієнту максимального вибору під одним дахом, оскільки саме так ми можемо протистояти розвитку e-commerce, – уточнили девелопери об’єкту. – У зв’язку з цим розподіл площ збалансовано серед різних видів діяльності». Зараз компанія знаходиться в активній фазі підписання договорів оренди з майбутніми операторами комплексу.

Введення другої черги ТРЦ Rive Gauche попередньо заплановане на III квартал 2020 року.

Дізнатися більше про другу чергу Rive Gauche і його конкурентні переваги, особливості технічних рішень і ознайомитися з проектом можна буде на виставці Retail & Development Business Expo, яка пройде 28-29 березня в Києві, в НСК «Олімпійський». Більше інформації про виставку ви можете дізнатися за посиланням: https://rau.ua/ru/rdbex/

rive gauche

Нагадаємо, що перша черга Rive Gauche, відкрита в кінці березня минулого року, стала першим великим об’єктом, що почав роботу в столиці з 2016-го. Вона розташована на перетині вулиць Здолбунівська та Драгоманова. Загальна площа його першої фази склала 30 000 кв. м, а головним якорем проекту (15 000 кв. м) виступив гіпермаркет Ашан, який, як і девелопер ТРЦ, є частиною великої французької групи Auchan. Крім продуктового рітейлера, в центрі працюють магазин турецького бренду одягу LC Waikiki, магазини електроніки Ельдорадо та Фокстрот, супермаркет дитячих товарів Чудо острів, мережевий ресторан швидкого обслуговування KFC з цілодобовим drive сервісом площею ресторан Крила, піцерія Pizza King, Brocard, Zarina, Золотий вік, Срібний вік, Столична ювелірна фабрика, Lush, Yves Rocher, Idea Shop, Master Zoo, Samsung, Xiaomi, Київстар, Vodafone, Jasmine, Bra bra bra, Krisstel, Giulia, Твоя Преса, Наша Аптека, Нова пошта, Coffeelat та інші. В рамках реалізації першої фази також побудований паркінг на 1000 машиномісць.

Читайте також – 

В очікуванні мегамолів: яким буде ринок торговельної нерухомості в 2019 році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку