Стратегічні зміни: генеральний директор MD Fashion пішов з компанії

Стратегічні зміни: генеральний директор MD Fashion пішов з компанії

26.11.2018 04:00
  380
Виктор Нагорский

Один з лідерів українського ринку fashion-рітейлу, який розвиває торгові мережі Tommy Hilfiger, Walker, Under Armour, Oodji, та ряд інших, знову залишився без керівника.

Як стало відомо RAU, генеральний директор MD Fashion Марек Мачейко покинув займану посаду. Він пробув на посаді СЕО менше року, очоливши її лише на початку 2018-го. До цього він керував компанією Noriel – найбільшим гравцем ринку іграшок в Румунії, що об’єднує близько 50 магазинів. У його портфоліо також значиться робота в мережах 5.10.15, Smyk, Empik і польському підрозділі шведської IKEA.

Як відзначили в прес-службі MD Fashion, звільнення генерального директора пов’язане зі стратегічними змінами в компанії.

«Будучи активним гравцем fashion індустрії вже не перший рік, компанія MD Fashion різнобічно розвивається, динамічно вносить корективи в плани і стратегії свого росту. Це дозволяє оперативно реагувати на зміни, як внутрішнього ринку, так і fashion індустрії в цілому. Власне, своєчасні зміни і коректування в напрямках розвитку і дозволяють нам досягати високих показників продажів і затребуваності брендів, якими оперує компанія. А вдалі комерційні та операційні рішення завжди тісно пов’язані зі стратегічним напрямком розвитку бізнесу і навпаки. Зміна керівної ланки так само є частиною стратегічних нововведень», – підкреслили в MD Fashion, уточнивши, що посада генерального директора компанії поки залишається вакантною.

Нагадаємо, це вже друга зміна керівництва в MD Fashion за останні 1,5 роки. Істотні кадрові зміни в компанії відбулися і в минулому році. Зокрема, тоді пост СЕО рітейлера покинула Іоланта Анна Бурдун (Jolanta Anna Burdun), яка очолювала MD Fashion із серпня 2015-го.

Довідка. MD Fashion працює на українському ринку понад 15 років. У портфелі компанії – більше десятка вже відомих в країні брендів і понад 140 магазинів. Група розвиває мережі Tommy Hilfiger, Walker, STEM, Under Armour, Oodji, Accessorize, G-Star, Diesel, Gant, Pepe Jeans та інші. Крім України, компанія також працює й в інших країнах. Зокрема – на ринку Казахстану.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: ЦУМ, Kasta, Prostor, Dragon, Цитрус, Multiplex та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку