Ювелірний рай: найбільший ювелірний магазин Золотий Вік відкрився в Дніпрі

Ювелірний рай: найбільший ювелірний магазин Золотий Вік відкрився в Дніпрі

14.11.2018 01:20
  1034
rau

Локація площею майже 400 кв. м і окрема зона з діамантами: Золотий Вік відкрив магазин в дніпровському ТЦ ЦУМ.

Ще одна торгова точка мережі Золотий Вік почала роботу на початку жовтня. Зручне розташування, оновлений асортимент, простора торгова територія та окрема зона з діамантами – так можна охарактеризувати новий ювелірний магазин Золотий Вік, який став одним з найбільших по всій мережі.

За словами прес-служби компанії, в минулому магазин Золотий Вік в цьому торговому центрі розміщувався на інший локації з загальною площею 62,3 кв. м, яка стала недостатньою для оновленого асортименту. Зараз торгова точка знаходиться на новій території з загальною площею 384 кв. м і вміщує набагато більшу кількість весільних і звичайних каблучок, сережок, підвісок, а також інших золотих і срібних прикрас.

Візитною карткою нового ювелірного магазину стала окрема зона з діамантами від ювелірного преміум-бренду «Diamonds», яка відрізняється якісно новим форматом, вишуканим інтер’єром і високим рівнем обслуговування. Преміум-бренд «Diamonds» представляє лімітовану колекцію з діамантами та іншими дорогоцінними каменями, які характеризуються бездоганною якістю, унікальністю і неповторною красою. Зал з діамантами «Diamonds» розташований в лівій частині магазину.

Нова торгова точка ювелірного бренду продовжила серію відкриттів мультибрендових магазинів мережі. Головна особливість таких магазинів Золотий Вік в їх новому форматі, який передбачає розподіл торгової площі на окремі зони: золото, срібло, кільця, прикраси з діамантами та інше. Це дозволяє відвідувачам швидше зорієнтуватися в просторі і знайти потрібний товар.

Нагадаємо, що перший мультибрендовий ювелірний магазин Золотий Вік відкрився в одеському ТЦ Панорама в березні 2017 року і зайняв загальну площу 357,1 кв. м. Зараз ювелірна мережа продовжує відкривати магазини в новому форматі, поступово охоплюючи нові міста України. Торгові точки подібного формату вже працюють в Дніпрі, Одесі, Кропивницькому, Харкові.

Сьогодні мережа ювелірного заводу Золотий Вік налічує більше 300-та торгових точок по всій Україні.

Читайте також –

Золотий Вік впроваджує новий формат ювелірних магазинів (фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку