Новини ресторанів і кафе: McDonald’s, Salateira, Domino’s Pizza, Dvor76 та інші

Новини ресторанів і кафе: McDonald’s, Salateira, Domino’s Pizza, Dvor76 та інші

11.07.2018 08:10
  830
Микола Маранчак

Третій McDonald’s в Україні у форматі «досвід майбутнього», Salateira в ТРЦ РайON, ребрендинг 7 ресторанів А la minute, Domino’s Pizza на Світлицького в Києві, простір Dvor76 на Олімпійській, Trembita Дмитра Борисова в Трускавці та інше.

 Domino’s Pizza

Міжнародна компанія Domino’s відкрила в Києві за адресою вул. Світлицького, 30/20 новий заклад. Як повідомляють в компанії, площа піцерії склала 159 кв. м і містить 51 посадочне місце всередині, а також терасу.

Нагадаємо, раніше генеральний директор Domino’s Pizza в Україні Андрій Романенко зазначав, що пріоритетними містами для подальшого розвитку Domino’s Pizza є Харків, Дніпро, Чернігів, Житомир, Черкаси та міста Київської області.

В Україні компанія працює з 2010 року. За 7 років діяльності Domino’s Pizza в Україні було відкрито понад 30 закладів мережі в Києві, Одесі, Броварах, продано понад 8 мільйонів піц і зроблено понад 4 мільйони доставок.

Третій McDonald’s в Україні у форматі «досвід майбутнього»

Наприкінці червня в Києві відкрили третій McDonald’s в Україні у форматі «досвід майбутнього». Тепер в у McDonald’s по проспекту Леся Курбаса, 19 А, можна скористатися перевагами обслуговування відвідувачів за столиками. Перший заклад McDonald’s з «досвідом майбутнього» в Україні було відкрито в березні 2018 року в Києві, трохи пізніше ще один – у Черкасах в ТРЦ Lubava. Всього до кінця 2018 року 12 закладів McDonald’s запропонують «досвід майбутнього», з них чотири — нові ресторани, які відразу відкриються в інноваційному форматі. Решта вісім — заклади, які вже працюють і будуть переобладнані.

McDonald’s на проспекті Курбаса в ТРЦ Апрель було відкрито ще в 2014 році. У червні цього року в ресторані провели реконструкцію, необхідну для впровадження формату досвіду майбутнього. «У другій половині 2018 року буде введено ще один елемент формату досвіду майбутнього — новий принцип роботи кухні «Приготовлено для тебе». Це дозволить відвідувачу додати або прибрати інгредієнти в бургері на свій смак — додати до улюбленого Дабл Чизбургеру ще один біфштекс або замовити бургер Маестро з додатковими інгредієнтами», — повідомив генеральний директор компанії McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярский.

Salateira в ТРЦ РайON

15 липня на фудкорті столичного ТРЦ РайON відкриється ресторан у стилі fast-healthy від Salateira. Заклад площею 100 кв. м буде працювати по франшизі і стане 15-м для мережі в світі. Гостям торгово-розважального центру заклад запропонує традиційні бренд-переваги: відкриту кухню, вибір інгредієнтів за смаком при замовленні страви, новинки сезонного меню і авторські рецепти.

«Фудкорт в ТРЦ РайON ми розвиваємо за принципом «смачне поруч з домом», представляючи на єдиному фуд-просторі різні гастрономічні напрямки, сегментуючи у тому числі спеціально для цінителів healthy food від Salateira, fast service від McDonald’s, casual dining від Il Malino або тематичний food&mood від Сушія», – зазначила менеджер по оренді ТРЦ РайON Наталія Денисів.

Ребрендинг ресторанів А la minute OKKO

Протягом 2018 року мережа ОККО провела ребрендинг семи ресторанів А la minute у відповідності з новим концептом «м’ясо і хліб». Як повідомила RAU прес-служба мережі АЗК ОККО, перший ресторан такого формату був представлений в минулому році в селі Фурманка (біля Умані) на міжнародній трасі Київ-Одеса. Тепер такі ж заклади з’явилися на АЗК ОККО також у Київській та Львівській областях, розташовані поблизу великих автодоріг.

Новий формат A la minute – це поєднання сучасних гастрономічних трендів, натуральних локальних продуктів і концептуального інтер’єру. У меню представлена європейська кухня з місцевих продуктів. Як і у всіх інших ресторанах мережі ОККО, в оновлених A la minute діє система «Розраховуй час в дорозі». Вона передбачає, що замовлені страви гостю приготують і подадуть протягом 15 хвилин. Якщо кухня затримається хоча б на секунду, гість отримає в подарунок сертифікат на безкоштовну каву.

Простір Dvor76

У Києві, неподалік від станції метро Олімпійська, наприкінці червня почав роботу простір Dvor76. Про це пише The Village. Нове місце розташоване у дворику, де планують проводити кінопокази, майстер-класи та тематичні вечірки.

У закладі готують каву, лимонади, сезонні салати і смузі. Поки в меню Dvor76 тільки еспресо й американо, однак незабаром список кавових напоїв планують доповнити. Карту напоїв і салати будуть змінювати щомісяця.

Рибна гастролавка Чорноморка

У червні столичний Поділ поповнився новим фуд-закладом – рибною гастролавкою Чорноморка, розташованою на вул. Ярославська, 5/2. Як пише гастрономічний портал CF.UA, інтер’єр нового місця виконаний у класичному для мережі стилі: підвішені на канатах світильники, білі стіни, морська атрибутика, безліч раковин і, звичайно ж, вітрина зі свіжим уловом і морепродуктами.

В меню ресторану можна знайти популярні європейські та українські страви, головним інгредієнтом яких є риба.

Мережа гастролавок Чорноморка складається з шести закладів, п’ять з яких знаходяться в Києві і один – в Одесі. Компанія також анонсувала відкриття в столиці ще трьох закладів мережі, один з яких буде розташовуватися на вулиці Мельникова.

Trembita Дмитра Борисова в Трускавці

Слідом за «Білим Наливом» в Луцьку Дмитро Борисов відкрив ще один ресторан у Західній Україні. Як пише портал Restaurant News, в курортному містечку Трускавець на вул. Городища, 7, з’явився гриль-ресторан Trembita, який включає в себе територію з садом, альтанками та дитячим майданчиком. Лаконічний інтер’єр обігрує місцевий колорит: багато дерева, на стінах – традиційна вишивка в сучасній інтерпретації, в каміні потріскують дрова. Вечорами – жива музика.

Якірні позиції Trembita – м’ясо: стейки, шашлику та люля-кебаб. Понад півсотні років на цьому місці знаходився ресторан української кухні «Колиба», популярний серед відпочиваючих завдяки м’ясним стравам. Також присутні рибні страви – карпатська форель, смажений короп, стейк з лосося.

Coffeelat в ТРК Проспект

У київському ТРК Проспект з’явився новий острів Coffeelat з напоями та десертами. Про це повідомляє прес-служба торгово-розважального комплексу. У меню лимонне і ягідне безе, сирне і пісочне печиво, чізкейк, тірамісу, панакота в склянці, гранола з йогуртом, різні смаки американера, брауні та мафінів. Coffeelat пропонує також макаронси, кавові коктейлі, соки фреш і холодні чаї.

Крила в Конотопі

Мережа ресторанів Крила поповнилася закладом у місті Конотоп. Про це фуд-рітейлер повідомив на сторінці в Facebook 15 червня. В меню ресторану, крім традиційних курячих крилець, представлені суші, бургери, снеки, салати, десерти, а також картопля фрі, соуси і напої.

Компанія була заснована в 2011 році відомим українським бізнесменом Юрієм Косюком (агрохолдинг Миронівський Хлібопродукт, ТМ Легко, Нашя Ряба та інші). У 2015 році мережа почала продавати франшизу, відкривши перший франчайзинговий ресторан у ТРЦ Gulliver (Київ).

П’ять нових кав’ярень Франс.уа

У червні мережа кав’ярень Франс.уа поповнилася п’ятьма точками в чотирьох містах України. Як повідомляється у Facebook компанії, дві кав’ярні знаходиться в Херсоні, по одній у Києві, Сумах і Тернополі. В асортименті круасани, бейгли, сендвічі, слойки, кондитерські вироби та інше.

Читайте також наш попередній огляд –

Новини ресторанів та кафе: McDonald’s, Євразія, WOG CAFE, Frank Wines та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку