У Цитрус змінився СЕО: компанію очолив колишній топ-менеджер Антошка

У Цитрус змінився СЕО: компанію очолив колишній топ-менеджер Антошка

16.04.2018 03:30
  482
Ukrainian Retail Association

Рішення про звільнення Віталія Кузнєцова з поста СЕО було затверджено ще на початку лютого. Новим головою Цитрус призначений Олексій Погорєлов, який до цього очолював дитячу роздрібну мережу Антошка.

Про звільнення CEO Цитрус Віталія Кузнєцова повідомив портал AIN.UA, посилаючись на телефонну розмову з Кузнєцовим, в якому він підтвердив своє звільнення і розповів, що залишається в компанії, в раді директорів.

Портал Retailers пише, що новим главою компанії став ОлексійПогорєлов, який до цього очолював дитячу роздрібну мережу Антошка “. Погорєлов відмовився від коментарів.

У телефонному коментарі редакції AIN.UA Кузнецов коротко підтвердив свіє звільнення, проте підкреслив, що залишається в компанії, в раді директорів. “У компанії змінилися плани. Але краще зверніться за офіційним коментарем”, – сказав Кузнєцов. У прес-службі мережі відзначили, що перехід Віталія Кузнєцова з поста СЕО до ради директорів був запланований ще на початку лютого.

До приходу в Цитрус Віталій Кузнєцов багато років працював в компанії Samsung Electronics Україна. У Олексія Погорєлова є досвід роботи на ринку електроніки. Він займав посаду операційного директора “Фокстрот. Техніка для дому”.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: Watsons, MD Fashion, Lavina Mall, LC Waikiki, MOYO та інші компанії

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку