В ТРЦ РайON відбудеться виставка патріотичного малюнку «Ініціативи великої родини»

25.08.2022 11:02

26 серпня відбудеться офіційне відкриття виставки патріотичного малюнку та благодійний аукціон проекту суспільної підтримки «Ініціативи великої родини» у ТРЦ РайON.

Дата: 26.08.2022 року

Час: 16.00-18.00

Локація: ТРЦ РайON, вул. М. Лаврухіна, 4

У програмі:

• презентація проекту «Ініціативи великої родини»
  •  офіційне відкриття виставки за участі керівництва Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації, благодійного фонду SOS Fund UA, учасників та партнерів проекту, представників ЗМІ
  • благодійний аукціон хенд-мейд робіт
  • кава та смаколики

Arricano – соціально відповідальна компанія, зосереджена на тому, щоб змінювати ситуацію на краще для наших ком’юніті та суспільства загалом. Допомога та піклування про співробітників і спільноту завжди у центрі уваги Arricano, а у цей складний для нашої країни час у ключовому фокусі компанії КСВ-проекти, спрямовані на підтримку тих, хто цього найбільше потребує.

У ТРЦ РайON за підтримки Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації розпочато проект суспільної підтримки «Ініціативи великої родини», кульмінацією якого стануть виставка художніх творів та благодійний ярмарок.
До проекту «Ініціативи великої родини» долучились небайдужі, активні й обдаровані українці, які протягом місяця створювали малюнки та хенд-мейд вироби.

Серед відомих і талановитих митців та майстрів, які задонатили свої твори:

• Євген Клопотенко – шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, ініціатор внесення борщу до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, ідеолог проекту з покращення культури харчування Cult Food
  • Ірина Третьяк – всесвітньо відома українська художниця, лауреат національних виставок, володар премій і нагород
  • Ірина Підліпська – талановита дизайнер та творець неймовірного українського віночка-корони
  • Катерина Шерстюк – майстер миловаріння, яка створила власний бренд, успішно представляє та активно популяризує українські товари за кордоном.

Активно підтримали проект і талановиті діти команди ТРЦ РайON. Офіційне відкриття виставки художніх творів та благодійного ярмарку відбудеться 26 серпня. Виставка триватиме до 30 серпня, після чого всі роботи, в які кожен учасник заклав своє величезне та щире бажання Перемоги, частинку свого серця і тепла, будуть передані захисникам України.
26-28 серпня відбудеться благодійний ярмарок ТРЦ РайON.

Всі кошти, виручені на аукціоні та ярмарку, будуть направлені у Головний військовий клінічний госпіталь у Києві на придбання обладнання за підтримки Благодійного фонду SOS Fund UA:

• Електрохірургічні блоки з технологією квантово-молекулярного резонансу
  • Апарат для лікування ран негативним тиском
  • Ендоскопічне обладнання.

Звіти про підтримку та допомогу будуть розміщені у соціальних мережах, щоб кожен міг відслідкувати свій вклад у велику ініціативу.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах