
Comfy приєднався до мапи безбар’єрності ЛУН


24 травня 2024 року в мережі Сільпо встановили гастрономічний рекорд на найменший в історії Україні борщ.
Мікроборщ об’ємом 7 мл зварив шеф мережі фуд-холів Сільпо Resto Микола Ільїн. Страва настільки крихітна, що помістилася на двох чайних ложках.
Участь у церемонії приготування взяли гості Сільпо. Вони, а також технічний експерт Національного реєстру рекордів України зафіксували рекорд та пересвідчилися — борщик вийшов смачним і наваристим, аж «ложка стоїть».
Микола Ільїн розповів, що для приготування мікроборщу брав мікроказан ємністю 7 мл. Щоб борщ вдався насиченішим він заздалегідь приготував м’ясний мікробульйон, а ще запік морквину та буряк у печі.
«Ми в Сільпо любимо експериментувати, а ще більше — приємно дивувати наших гостей. Зазвичай люди уявляють рекорди, як щось, що має бути «найшвидшим, найвищим чи найбільшим». Однак ми подумали, а чому б не піти у зворотному напрямку, встановивши рекорд на найменшу в Україні страву? А яка зі страв є найбільш культовою для української кухні? Звісно ж, це борщ. До речі, ми не зупинилися на встановленні рекорда. Наші гості зможуть замовити на фуд-холах мережі борщову церемонію, щоб не тільки скуштувати мікроборщ, а й бути свідками його приготування», — розповідає директорка з маркетингу Сільпо Катерина Огуряєва.
Відтепер у меню Сільпо Resto відвідувачі знайдуть борщову церемонію, яку можна замовити на фуд-холі, зателефонувавши адміністратору та забронювавши час. Шеф приготує на мікроплиті найменший борщ в Україні. Страву можна буде смакувати відразу.
Також мережа Сіпльпо поділилася рецептом.
Час приготування – 30 хвилин.
Інгредієнти: