Родинна ковбаска сертифікувала виробництво по стандарту ISO 22000:2018

Родинна ковбаска сертифікувала виробництво по стандарту ISO 22000:2018

10.12.2020 07:45
  578
rau

Сертифікаційний аудит здійснювала компанія Бюро Верітас Сертифікейшн Україна. Проходження всіх етапів перевірки підтвердило відповідність системи менеджменту харчової безпеки виробництва.

Як повідомили RAU в компанії, виробництво ТзОВ «Родинна ковбаска» отримало сертифікат ISO 22000:2018. ТМ «Родинна Ковбаска» – одна з небагатьох сільськогосподарських компаній в Україні, яка працює за принципом замкненого виробництва: власні поля, тваринницькі ферми, сировина, виробництво та мережа збуту. Компанія налічує 250 магазинів в 10-ти областях України.

Зважаючи на масштабність компанії та важливість компетентного управління на кожному етапі виготовлення харчових продуктів, представники керівного складу виробництва прийняли рішення пройти сертифікацію ISO 22000:2018.

Сертифікаційний аудит здійснювала компанія Бюро Верітас Сертифікейшн Україна. Проходження всіх етапів перевірки підтвердило відповідність системи менеджменту харчової безпеки виробництва ТзОВ «Родинна ковбаска» вимогам оновлених міжнародних стандартів ISO 22000:2018. Ковбасне виробництво вже отримало сертифікат, що підтверджує компетентний менеджмент виготовлення продукції.

Отримання сертифікату ISO 22000:2018, розробленого Міжнародною організацією із стандартизації,  ̶  це стратегічне рішення, яке сприяє покращенню контролю безпеки продуктів харчування компанії. Сертифікат передбачає процесний управлінський підхід, що включає цикл Plan-Do-CheckAct (PDCA), а також ризико-орієнтоване мислення. Процесний підхід дозволяє планувати процеси та їхню взаємодію, а PDCA – гарантує, що процеси адекватно забезпечені ресурсами та управлінням, а можливості для покращення визначені та дієві. Застосування ризико-орієнтованого підходу дає можливість визначати фактори, які можуть спричинити відхилення від запланованих результатів, а також створити механізми для запобігання чи зведення до мінімуму несприятливих наслідків.

Менеджмент  безпеки продуктів харчування базується на загальних принципах ISO: орієнтація на споживача, лідерство, залученість персоналу, процесний підхід, прийняття рішень на основі фактичних даних, а також менеджмент взаємовідносин.

«Отримання ISO 22000:2018 не тільки відкриває компанії нові можливості, але й підтверджує клієнтам високу якість, контроль та безпеку виготовлення продукції на кожному етапі»,  ̶  зазначила керівник виробництва пані Наталія Підсудкевич.

Читайте також –

«Коли смачно – не прикидаєшся»: ТМ «Родинна ковбаска» запустила нову рекламну кампанію


До останніх новин До популярних новин Підписатись на TG канал

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку